Yamaha piano, al 100 jaar een begrip!

Yamaha piano en vleugels

Torakusu YamahaYamaha piano, al meer dan 100 jaar een begrip in kwaliteit en duurzaamheid! In 1900 begon de oprichter Torakusu Yamaha gepassioneerd en ambitieus met de productie van de eerste Yamaha piano. Al snel werd dat in 1903 gevolgd met de productie van de eerste Yamaha vleugel.

Kort daarop verwierf Yamaha grote internationale faam door het winnen van de "Grand Prize" tijdens de St. Louis wereldtentoonstelling in 1904. Nu meer dan honderd jaar later zijn inmiddels meer dan 6 miljoen Yamaha piano's en vleugels gebouwd. Yamaha is verreweg de grootste instrumentmaker ter wereld. Ook op andere gebieden zoals consumenten elektronica en motoren is Yamaha niet meer weg te denken.

Bestaande technieken werden overgenomen, verbeterd en nieuwe technieken werden ontwikkeld om de pianobouw op een hoger niveau te brengen. Vrijwel alle onderdelen in een Yamaha piano worden door Yamaha zelf geproduceerd. Zoals zovele Japanse bedrijven gaat daarbij traditioneel vakmanschap samen met moderne productietechnieken en een ver doorgevoerde kwaliteitscontrole. Het resultaat is een piano van zeer hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Het timbre van Yamaha piano’s en vleugels is expressief met een brede dynamiek van pianissimo tot fortissimo. De speelaard is dankzij het door Yamaha zelf ontwikkelde en geproduceerde mechaniek goed in balans en zeer regelmatig. Yamaha’s staan bekend om hun jarenlange storingsvrije speelplezier. Ondanks de in Nederland wisselende klimatologische omstandigheden is de stemming uitermate stabiel.

Yamaha  instrumenten zijn ook bij pianoleraren en muziekscholen in Nederland bijzonder geliefd. Wie heeft niet les gehad op een Yamaha U1 of Yamaha U3. Vraagt u maar eens advies welk instrument aan te schaffen. Negen van de tien keer is het antwoord: Yamaha!

Bekijk de Yamaha piano U1 en U3 prijslijst

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen en kunnen wij u in onze showroom / werkplaats blijven ontvangen. Indien gewenst kunnen wij u ook op afstand informeren en adviseren middels video- en audiobestanden. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een privé afspraak, waarbij u alleen of met meerdere personen de showroom kunt betreden. Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd.

Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.

Ook plaatsen wij komende tijd elke week een nieuwe video van onze actuele werkzaamheden in de werkplaats. Zo kunt u meekijken met de revisie werkzaamheden van een U3 Yamaha Piano. Deze video's zijn te bekijken op onze Facebookpagina.

Muzikale groet,
Fam. Vreugdenhil

 maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur 
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer