Piano Select Showroom Piano Zwijndrecht

Piano’s & vleugels

Kwaliteit – Vakmanschap – Service

Van harte welkom bij Piano Select! Of u op zoek bent naar een prachtige nieuwe piano, of een vakkundig gereviseerde tweedehands piano: bij Piano Select bent u op de juiste plek! Wij leveren onze instrumenten van hoge kwaliteit met uitgebreide service en garantie.

Volg onze projecten en het laatste nieuws op social media! Wij zijn te vinden op LinkedInInstagram, Facebook en TikTok.

Ruim assortiment

Yamaha, Kawai en vele andere merken

Garantie

Tot 10 jaar garantie en geen onverwachte kosten

No nonsense

Deskundig advies door de vakspecialist

Flexibel

U kunt voordelig “huren met recht van koop”

Onze selectie

Welkom in onze showroom!

14-01-2022

Het is weer mogelijk om zonder afspraak langs te komen in onze showroom! Onder aan deze pagina vindt u onze openingstijden. Wilt u er zeker van zijn dat onze specialisten voor u beschikbaar zijn? Stuur ons dan eenvoudig een afspraakverzoek, of neem contact met ons op per telefoon, mail of whatsapp.

Wij helpen u graag bij het selecteren van instrumenten die bij uw wensen en budget passen. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor, laten u alle onderdelen van het instrument zien en vertellen u graag waar u op moet letten bij het aanschaffen van een occasion piano of vleugel. Wij heten u van harte welkom in onze showroom!

 

De webshop

Wat klanten over ons zeggen

Kawai piano’s & vleugels

Vanaf 2021 is Piano Select met trots dealer van nieuwe Kawai piano’s & vleugels! Al sinds 1927 is Kawai een pianoproducent met vooruitstrevende ambities om de beste piano ter wereld te maken. Door de geschiedenis heen is Kawai pionier in revolutionaire innovaties qua design en gebruik van materialen in het mechaniek, zoals het ABS-carbon. De instrumenten worden gekenmerkt door een zeer verfijnde speelaard en prachtig expressieve klank. Zo is Kawai met hoge kwaliteit instrumenten een volwaardig concurrent van Yamaha!

De afgelopen 15 jaar heeft Piano Select vele Kawai occasion piano’s gereviseerd. Van de modellen met de eerste kunststof hamerkapsels rond 1970, het ultra-responsive mechaniek vanaf de jaren ’90, en het nieuwste Millennium III mechaniek met ABS-carbon. Zo zijn wij zeer bekend met de rijke geschiedenis van Kawai, en hebben wij veel ervaring met de piano’s & vleugels van Kawai. U bent van harte welkom om in onze showroom meer informatie te ontvangen over de huidige modellen, en vooral deze prachtige piano’s en vleugels te ervaren!

PianoSelect aanbod

Menu
Chat openen