1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai CA79 digitale piano

Kawai CA79 digitale piano

Kawai CA79 digitale piano

Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Cataloguswaarde: € 4119
4.119,00
Silent systeem: Ingebouwd

Verkoopprijs Piano Select: Neem vrijblijvend contact op voor onze verkoopprijs, of bezoek onze showroom waar u in alle rust onze instrumenten kunt bespelen!

Eigenschappen
Merk: Kawai
Bouwserie: CA-serie
Kleur: Rozenhout-Wit-Zwart Hoogglans-Zwart mat
Pedalen: 3
Hoogte: 94
Gewicht: 79 kg
Afmetingen: 47 × 145 × 94 cm
Omschrijving

De Kawai CA79 PE is een digitale piano van hoge kwaliteit. Een speelgevoel wat zo dicht mogelijk bij akoestisch komt met het Grand Feel III mechaniek. Hoogwaardige vleugelklanken, gesampled volgens de nieuwste technologieën. Een 100 watt 360 graden geluidssysteem wat de klank gelijkmatig in de ruimte verdeeld. Nieuwe touchscreen technologie voor een toegankelijke bediening. Verbind de CA79 via bluetooth met de app op uw telefoon of tablet om uw instrument te bedienen of muziek mee te spelen. En dat alles in een prachtig hoogglans zwart uitgevoerd meubel!

Conclusie piano select

Kawai levert met de CA79 een hoogwaardige digitale piano. Ontwikkeld met de modernste technologieën om, voor zover mogelijk, dicht bij de beleving van een akoestische piano te komen. Vanwege Grand Feel III mechaniek en de hoogwaardige geluiden, is het een piano die qua klavier en speelgevoel in de buurt van een akoestische piano komt. Dit biedt de beginnende pianist de mogelijkheid om een basistechniek te ontwikkelen vóór de stap naar een akoestische piano wordt gemaakt. Ook voor de pianist die geen akoestische piano in de ruimte kwijt kan, biedt de CA79 een goed alternatief.

GRand feel IIi mechaniek

Deze Kawai CA79 is uitgerust met het Grand Feel III mechaniek van Kawai. Net als bij een akoestische vleugel bevat dit mechaniek lange houten toetsen die bewegen op een balansbalk. Aan het einde van de toets wordt een hamer met gegradueerd gewicht naar boven bewogen. Ook dit is vergelijkbaar met het akoestische vleugelmechaniek. Een 3-voudig sensorsysteem per toets zorgt voor optimale spelcontrole en repetitie. Het uitgebalanceerde klavier zorgt voor de optimale balans tussen een sterk fortissimo en het zachte pianissimo. De toetsen zijn uitgerust met een toetsbeleg wat lijkt op ivoor, voor een stroef oppervlak met extra spelcontrole.

Klanken

De Kawai CA79 is voorzien van de prachtige klanken van de Shigeru Kawai SK-EX vleugel. Deze prachtige vleugels zijn wereldwijd steeds vaker terug te vinden in concertzalen en conservatoria. Om de geroemde klank van deze concertvleugel zo natuurgetrouw weer te geven, heeft Kawai SK-EX rendering klankopwekking ontwikkeld. Hierbij wordt het geluid per toets vanuit meerdere posities opgenomen, en gecombineerd met de laatste resonantie modeling technieken. Hierdoor komt de klank meer tot leven, en verandert het klankkarakter van pianissimo naar fortissimo zoals bij een akoestisch instrument. Dit gecombineerd met geluiden van het akoestische mechaniek, snaren en pedalen zorgt voor een optimale klankbeleving. Daarnaast heeft de Kawai CA79 nog 65 ander klanken: meerdere vleugels, piano’s, E-piano’s, Hammondorgels (rotary snelheid te bedienen met linkerpedaal), kerkorgels, strijkers, koorklanken en zelfs gitaarklanken.

Met de Virtual Technician functie kunt u het klankkarakter van de piano-, klavecimbel- en E-pianoklanken eenvoudig via het touchscreen veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld de intensiteit van de resonanties van snaren, dempers of terugvallende hamers instellen.

Aansluitingen

De Kawai CA79 is voorzien van de volgende fysieke aansluitingen: Hoofdtelefoon, Line in, Line out, USB to host, MIDI, USB to device. Met de USB aansluitingen kunt u eenvoudig MIDI gegevens met een aangesloten laptop of computer uitwisselen. Daarnaast is de CA79 ook voorzien van Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio. Zo kunt u een koppeling maken met uw smartphone of tablet. Verander via uw telefoon eenvoudig de instellingen van uw CA79, of speel mee terwijl u uw favoriete muziek op de piano afspeelt. Verder is de piano uitgerust met 3 pedalen (v.l.n.r.): Una Corda, Sostenuto, Sustain.

Extra’s

Op het interne geheugen van de Kawai CA79 bevat al een groot repertoire opnames van bekende muziek. Uniek zijn een serie aan klassieke werken, van oa. Chopin, Bach, Bürgmuller en Czerny. Nog mooier is dat u van Kawai de bladmuziek van deze nummers meegeleverd krijgt! Samen met een boek vol toonladders, en een verzamelboek met bladmuziek van 29 klassieke werken. Maar dat is nog niet alles: ook muziek vanuit de lesmethodes van Alfred Music Publications is al opgenomen in de database met opgenomen muziek. De opnames van lesboek 1A en 1B, als ook de opnames van het eerste boek uit de volwassen serie zijn al opgeslagen op het intern geheugen van de CA79!

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
2e pinksterdag12.00u-17.00u
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.
Menu