1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai GX-3 vleugel

Kawai GX-3 vleugel

Kawai GX-3 vleugel

Serienummer: 2748806
Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Cataloguswaarde: € 37.634

37.634,00

Silent systeem: Momenteel niet ingebouwd
Huurprijs: Flexibele betaling mogelijk

Verkoopprijs Piano Select: Neem vrijblijvend contact op voor onze verkoopprijs, of bezoek onze showroom waar u in alle rust onze instrumenten kunt bespelen!

Eigenschappen
Merk: Kawai
Bouwserie: GX-3
Model: GX-3
Kleur: Zwart-Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Gewicht: 334 kg
Afmetingen: 188 × 152 × 102 cm
Waarom een vleugel van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
PREMIUM SERVICEPAKKET T.W.V. € 1500,-

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Zo worden onze nieuwe vleugels afgeleverd met een premium servicepakket pakket! Hierin vindt u:

Omschrijving

Een prachtige Kawai GX-3 vleugel! Een vleugel waarbij de nieuwste akoestische ontwikkelingen en het traditionele ambacht samenkomen. Met een prachtig klankenpallet, groot dynamisch bereik en zeer verfijnd klavier is dit de favoriete keus voor de serieuze of professionele pianist!

Speelgevoel

De nieuwe Kawai GX-serie moet alles in huis hebben om de top van de concertpianisten voldoening geven. Om dit te bereiken is het volledige klavier verlengd, om tot een uitgebalanceerd speelgewicht te komen. Dit zorgt voor een precieze aanslag met mogelijkheden tot verfijnde expressiemogelijkheden. Het mechaniek is voorzien van het verder ontwikkelde Millennium III mechaniek. Verschillende belangrijke onderdelen in dit mechaniek zijn van ABS-carbon gemaakt, waar ze normaliter van hout waren. Dit materiaal is zeer stevig, licht in gewicht, is bestendiger tegen invloeden van luchtvochtigheid en temperatuur, en zorgt voor betrouwbaarheid. De toetsen van de Kawai GX-3 zijn voorzien van Neotex. Dit materiaal voelt aan als ivoor/ebbenhout, en absorbeert het zweet van de handen. Dit biedt de pianist meer controle tijdens het spelen, zeker in snelle passages.

Zangbodem

Aan de basis van de klank van de Kawai GX-3, ligt een uitgebreid proces waarin het hout voor de zangbodem nauwkeurig op kwaliteit en karakter wordt onderzocht. De zangbodem versterkt de klank van het instrument, en geeft karakter. Het sparrenhout met zeer fijne jaarringen wordt met de hand geselecteerd. Het doel is om een volle, diep klank in de bas te versterken, en een briljante, lange toon in de discant te bereiken. Ook de harde houtsoorten voor de kam, ribben en andere kastonderdelen worden zorgvuldig geselecteerd en verlijmd. Dit om de pianist een vol en ruimtelijk klankenpallet te bieden, en de stabiliteit van de constructie te waarborgen. Met de nieuwe constructie van de Kawai GX-series wordt de 20.000 kilo trekkracht op het stemblok beter ondersteund, bijvoorbeeld door de slotlijst die 2 maal zo dik is dan bij andere vleugels. Hiermee is zowel de klank van elke afzonderlijk toon als ook de gehele stemming verbeterd. Het duplex-scale design produceert extra boventoontrillingen in het midden- en bovengebied van de klank. Dit geeft extra diepte en breedte aan de klank.

Klank

De hamerkoppen van de Kawai GX-3 zijn voorzien van hout met bijzondere akoestische eigenschappen, en zeer hoge kwaliteit wol uit Nieuw-Zeeland en Australië. De hamerkoppen hebben een harde kern en verfijnd, zacht oppervlak. Het ondervilt verhoogt de elasticiteit en stabiliteit. Dit biedt de technicus met het intoneren de mogelijkheid om de klank te kunnen optimaliseren naar de hoogste eisen. Dit biedt de pianist een uitgebreid klankenpallet met veelzijdige expressiemogelijkheden, zoals een veeleisend musicus van een dergelijk instrument verwacht.

Design

Met het design van de Kawai GX-series was het belangrijk dat de klassieke vleugelvorm in verbinding staat met moderne, elegante details. Zo vindt u de de klassieke en kenmerkende vorm in de karakteristieke bochten en brede lessenaar. De kwalitatieve polyester en politoer van het oppervlak geven de vleugel het luxe uiterlijk. Maar de echte schoonheid zit vanbinnen, en wordt zichtbaar bij het openen van de klep. De glans van het goudachtige frame, de glinsterende onderdelen, de elegante vormen en het gouden Kawai signet brengen de trots van de ambachtskunst binnen Kawai naar buiten.

Ook functioneel is de vleugel van de modernste technieken uitgerust. Zo is de vleugelklep in 3 standen open te zetten, en is de klavierklep voorzien van het ‘Softfall’ systeem. Dit laatste laat de klavierklep langzaam en zacht sluiten, waardoor het oppervlak beschermt wordt en de klavierklep niet per ongeluk op de handen dichtklapt.

Conclusie Piano Select

Wij zijn verrast door het gebalanceerde touché en de warme klank van deze prachtige Kawai vleugel. Het klavier speelt verfijnd, gebalanceerd en biedt een groot dynamisch bereik. De warme klank is diep, vol en luistert naar de kleine nuances. Het fluisterend pianissimo is subliem en innemend. Dit alles vanuit een revolutionaire technische basis: het ABS-Carbon, hoge kwaliteit hamerkop, versterkte slotlijst, en luxe elementen zoals de slowfall klavierklep. Naast het speelgenot is ook het meubel een schitterend pronkstuk. Van harte welkom om deze prachtige Kawai GX-3 in onze showroom te bespelen!

PREMIUM SERVICEPAKKET T.W.V. € 1500,-

Onze vleugels worden geleverd met een premium servicepakket, de beste zorg voor uw vleugel! Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn voor ons belangrijk. Zo kiezen wij ervoor om onze vleugels standaard te leveren met Dampp-Chaser klimaatbeheersingssysteem, luxe concertbank, transport (begane grond NL), 7 jaar garantie, soccles, luxe stofdoek, schoonmaakset.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.