1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Merken
 4. Kawai
 5. Kawai K-15E piano

Kawai K-15E piano

Kawai K-15E piano

Serienummer: F169019
Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Cataloguswaarde: € 4.342,00
3.850,00
Silent systeem: Momenteel niet ingebouwd
Huurprijs: Fexibele betaling mogelijk

Verkoopprijs Piano Select: Neem vrijblijvend contact op voor onze verkoopprijs, of bezoek onze showroom waar u in alle rust onze instrumenten kunt bespelen!

Eigenschappen
Merk: Kawai
Bouwserie: K-15E
Kleur: Mahonie Hoogglans-Wit Hoogglans-Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Hoogte: 110
Gewicht: 196 kg
Afmetingen: 59 × 149 × 110 cm
Waarom een piano van Pianoselect?
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
 • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Zo worden onze occasionpiano’s standaard afgeleverd met het Bronzen pakket en nieuwe piano’s zelfs met het Zilveren pakket! Voor vleugels maken we u graag een aanbieding op maat.

Omschrijving

De Kawai K-15E is de instappiano van Kawai, gebouwd in Indonesië. Een prachtig ontworpen piano van hoge kwaliteit. Uitgerust met een zeer nauwkeurig mechaniek, wat zorgt voor een prettige speelervaring. In combinatie met de rijke, volle klank maakt dit een ideale beginnerspiano om een goede speeltechniek op te ontwikkelen.

Zangbodem

Belangrijk voor Kawai is het selecteren van produceren van een hoge kwaliteit zangbodem. De zangbodem is het hart van de piano. Het massief vurenhout met gelijkmatige nerven wordt zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. De resonantieverhoudingen en optimale klank moeten aan de hoogste eisen voldoen.

Mechaniek

Daarnaast heeft de Kawai K-15E een zeer nauwkeurig mechaniek, het ‘Ultra-Responsive Action‘. Uniek en revolutionair zijn de  ontwikkelingen qua materiaal in de mechanieken van Kawai. Dit is terug te vinden in de aluminium mechaniekbalk en hamerlijst, en het gebruik van onderdelen uit ABS Styran. Keuzes voor materialen die zeer stevig zijn, weinig wrijvingsweerstand hebben en beter tegen temperatuur- en vochtigheidswisselingen kunnen! Dit resulteert in een betrouwbare piano met precieze aanslag en een zeer fijn speelgevoel.

Klank

De hamerkoppen zijn van grote invloed op de klank. De kwaliteit van de hamerkoppen bepaalt het karakter van de toon, en hoe stabiel de klank blijft door de tijd heen. Daarom kiest Kawai voor hoge kwaliteit hamerkoppen die uit de beste kwaliteit wol geperst worden. Dit resulteert in een rijke, volle klank.

Conclusie piano select

De aanslag een het speelgevoel van deze piano zijn zeer prettig en precies. In combinatie met de rijke klank en krachtige bassen maakt dit een prachtige piano voor een scherpe prijs. Zeer geschikt voor de serieuze beginner om de basis voor een verfijnde techniek te leggen, of voor de pianist met een kleiner budget.

Momenteel hebben wij deze piano in een hoogglans zwart uitvoering in onze showroom staan. Hier kunnen we u uitgebreid verder informeren over dit instrument en de ontwerpkeuzes. Daarnaast zijn ook andere uitvoeringen mogelijk. We nodigen u van harte uit om deze piano in onze showroom te bespelen!

Deze piano wordt geleverd inclusief:

 • Gratis Feurich pianobank t.w.v. 125,- euro
 • Stemming (voor aflevering)
 • Afregeling en onderhoudsbeurt (voor aflevering)
 • 10 jaar garantie
Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Openingstijden
  MaandagBezoek op afspraak*
  Dinsdag10.30u-17.00u
  WoensdagBezoek op afspraak*
  DonderdagBezoek op afspraak*
  Vrijdag 28 januari13.00u-17.00u
  Zaterdag10.30u-17.00u
  ZondagGesloten
  * Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.
  Menu
  Chat openen