1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai K-300 AURES 2 piano

Kawai K-300 AURES 2 piano

Kawai K-300 AURES 2 piano

Serienummer: F182352
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Cataloguswaarde: € 11.600

11.600,00

Silent systeem: Kawai AURES 2
Huurprijs: Flexibele betaling mogelijk

Verkoopprijs Piano Select: Neem vrijblijvend contact op voor onze verkoopprijs, of bezoek onze showroom waar u in alle rust onze instrumenten kunt bespelen!

Eigenschappen
Merk: Kawai
Bouwserie: K-300-K-serie
Model: K-300-K-300 AURES 2
Hoogte: 122
Kleur: Wit Hoogglans-Wit Hoogglans met zilver hardware-Zwart Hoogglans-Zwart Hoogglans met zilver hardware
Mechaniek: Millenium III met ABS-Carbon
Hamerkoppen: Mahonie met ondervilt
Toetsbeleg: Acryl/Phenol
Toetsenklep: Slowfall
Pedalen: 3
Gewicht: 227 kg
Afmetingen: 61 × 149 × 122 cm
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe piano is het zilveren pakket. Wilt u zeker zijn van de beste zorg voor uw nieuwe piano de eerste 2 jaar? Neem dan een upgrade naar het gouden pakket.

Omschrijving

Kawai Aures

Kawai Aures is de ultieme combinatie tussen genieten van akoestisch met de voordelen van digitaal. Een piano gemaakt voor dag en nacht. U kunt zowel akoestisch piano, als silent piano, als digitaal piano spelen!

Akoestische piano

Deze Kawai K-300 AURES 2 piano is uitgerust met het millennium III klavier. Het mechaniek bevat onderdelen van ABS Carbon. Deze onderdelen hebben geen krimp en zet bij luchtvochtigheidsverschillen. Ook is het materiaal in gewicht lichter, en in kracht sterker. Dat resulteert in een zeer precieze aanslag, snelheid en controle voor de pianist. De akoestische klank van de piano is prachtig warm met groot dynamisch bereik. Van zachte warme klanken tot expressieve melodieën. Deze klank wordt onder andere geproduceerd door de hoog kwalitatieve hamerkoppen met ondervilt en mahoniehouten kern, die de snaar in beweging zetten. De massief sparrenhouten zangbodem versterkt de warme klank.

Silent piano

Net zoals de ATX4 piano’s, is deze Kawai K-300 AURES 2 piano uitgerust met het IHSS sensor systeem, muterail en aansluiting voor de hoofdtelefoon om stil te kunnen spelen. Zeker in het gezinsleven of met directe buren kan het gewenst zijn om het akoestische geluid uit te schakelen en met een hoofdtelefoon verder te spelen. Uniek aan het IHSS sensor systeem van Kawai is dat de sensoren aan de hamerstelen zijn gemonteerd, waar alle andere producenten de sensoren onder te toetsen plaatsen. De hamersteel is het laatste onderdeel in het mechaniek wat in beweging wordt gezet na het indrukken van de toets, voor er geluid wordt geproduceerd. Door juist hier de sensor te bevestigen, komt de aanslag nog beter met een akoestische aanslag overeen en is het veel preciezer dan andere silent systemen. Door uw telefoon of tablet via bluetooth met uw piano te verbinden, kunt u andere geluiden selecteren en vele effecten bedienen. Met de virtual technician past u het klankkarakter van de digitale pianogeluiden volledig aan naar wens. Zo kunt u de resonantie van de snaren, dempers, klankkast of het terugval geluid van hamers instellen.

Digitale piano

Nu het mooiste van de Kawai K-300 AURES 2: door middel van transducers op de zangbodem, kunt u de digitale geluiden van het silent systeem ook op uw zangbodem afspelen!  De zangbodem wordt op deze manier als akoestische speaker gebruikt om digitale geluiden op af te spelen. Zo kunt u het akoestische gedeelte van de piano uitschakelen, om digitaal verder te oefenen met de mogelijkheid om de digitale geluiden middels een volumeknop zachter te zetten. Maar nog leuker is het selecteren van een digitaal geluid, en deze zo te combineren met de akoestische pianoklank. Zo kunt u bijvoorbeeld akoestische piano spelen met digitale strijkers eronder. Of u kunt uw telefoon/tablet met bluetooth audio verbinden. Speel uw favoriete nummers op de zangbodem af, terwijl u deze meespeelt!

Bluetooth midi en audio

De Kawai K-300 AURES 2 heeft geen scherm meer voor bediening van klanken en functies. Dit gebeurt volledig via de PianoRemote app van Kawai. Onder het klavier vindt u wel alle uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder midi aansluitingen en 2 hoofdtelefoon aansluitingen. Via Bluetooth krijgt u in de PianoRemote app toegang tot de mooiste Kawai concertvleugel, vleugel en piano klanken. Deze klanken zijn middels de virtual technician volledig aan te passen naar wens van de pianist. Van resonanties tot mechaniek en pedaal bijgeluiden, alles is volledig naar wens in te stellen. Daarnaast vindt u uitgebreide extra geluiden zoals E-piano’s, hammondgeluiden, kerkorgels, strijkers, synthesizers, koorklanken, bassen en gitaargeluiden. Deze zijn ook weer te combineren zodat u 2 geluiden gelijktijdig hoort. Met de Bluetooth midi kunt u ook midi signalen naar uw smartdevice sturen, om zo bijvoorbeeld met muzikale apps mee te spelen.

 

Conclusie Piano Select

Dit is een instrument wat u gezien en gehoord moet hebben! De nieuwste akoestische innovaties, gecombineerd met de beste en nieuwste digitale technologie. Een akoestische en digitale piano in één, erg uniek en vol mogelijkheden. Akoestisch een instrument met volle warme klank, en zeer nauwkeurige aanslag. De digitale opties maken het tot een speeltuin met oneindige mogelijkheden. Voor de beginnende pianist zijn de functies uiterst functioneel, voornamelijk het oefenen met digitale geluiden die zachter gezet kunnen worden op de zangbodem. Voor de gevorderde pianist is dit de pianocombinatie die al jaren werd gezocht en nu mogelijk is, het genot van de akoestische klank met alle digitale mogelijkheden! Verder is de piano uitgerust met de handige (design) elementen van Kawai, zoals de slowfall klaverklep, 100cm brede lessenaar, studievilt, en automatische uitschakeling van het digitale systeem na een periode van inactiviteit. De hoogwaardige Kawai SH-9 hoofdtelefoon wordt meegeleverd.

Deze piano is naast hoogglans zwart ook leverbaar in wit hoogglans, en zwart hoogglans met zilver hardware of wit hoogglans met zilver hardware.

Servicepakket

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe Kawai Piano is het zilveren pakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, 7 jaar garantie, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek, schoonmaakset, en een extra stembeurt. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.