Kawai K-200 piano

Serienummer: F169439
Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Nieuwprijs: € 5430,00
Adviesprijs Kawai
5.430,00
Silent systeem: Momenteel niet ingebouwd
Huurprijs: Flexibele betaling mogelijk

Verkoopprijs Piano Select: Neem vrijblijvend contact op voor onze verkoopprijs, of bezoek onze showroom waar u in alle rust onze instrumenten kunt bespelen!

Eigenschappen
Merk: Kawai
Bouwserie: K-200-K-serie
Kleur: Wit Hoogglans-Wit Hoogglans met zilver hardware-Zwart Hoogglans-Zwart Hoogglans met zilver hardware
Pedalen: 3
Hoogte: 114
Gewicht: 200 kg
Afmetingen: 57 × 149 × 114 cm
Waarom een piano van Pianoselect
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en klaargemaakt;
 • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Levering inclusief pianobank, sokkels voor onder de wielen en digitale hygrometer.
Omschrijving

De Kawai K-200 is de laagste piano in de K-serie piano’s. Een prachtige serie piano’s met vernieuwd design, die voldoen aan de hoogste eisen. K-serie is uitgerust met het revolutionaire Millennium III mechaniek van ABS-carbon. De Kawai K-200 wordt gekenmerkt door een verfijnde aanslag, en warme open klank. De ideale piano voor het gezin of (muziek)scholen!

Klank

De zangbodem van een piano is een van de belangrijke onderdelen voor het klankkarakter. De Kawai K-200 heeft een massieve zangbodem van vurenhout wat een uitgebreid selectieproces ondergaan heeft. De hamerkop raakt de snaar, de snaar brengt via de kam het geluid over op de zangbodem. De zangbodem versterkt de doorgegeven klank. De eigenschappen en kwaliteit van het hout bepalen voor een groot gedeelte het volume en het karakter van de klank. Ook de hamerkop heeft grote invloed op het karakter van de klank. De hamerkop van de K-200 is opgebouwd uit een mahoniehouten kern, voorzien van een laag ondervilt en daaroverheen het bovenvilt. Dit zorgt ervoor dat de toon een mooi warm karakter heeft en komt de stabiliteit ten goede.

Millennium III mechaniek

De Kawai K-200 is uitgerust met het Millennium III mechaniek. De vleugels van Kawai zijn al lange tijd voorzien van dit mechaniek. Uniek zijn de onderdelen van ABS-carbon. Traditioneel worden pianomechanieken gemaakt met voornamelijk houten onderdelen. Hout zet uit en krimpt bij verschillen in luchtvochtigheid en temperatuur. In tegenstelling tot de traditionele mechanieken is ABS-carbon lichter, sterker en heeft het geen invloed van verschillen in luchtvochtigheid! Dit resulteert in een lichte aanslag, met een zeer betrouwbaar en stabiel mechaniek.

Conclusie Piano Select

Met zijn hoogte van 114cm, is de Kawai K-200 de laagste piano in de K-serie. Uniek is de warme open klank en lichte aanslag, ondanks het compacte design. Deze combinatie en prijs/kwaliteitverhouding maakt het de ideale piano voor in het gezin of voor gebruik in de muziekschool. Vanaf de Kawai K-15E (studiepiano) is het een stap omhoog in aanslag en klank. Het is een introductie naar de hogere modellen binnen de K-serie piano’s van Kawai. Voorzien van een brede lessenaar (100cm) en slowfall klavierklep. We nodigen u graag uit in onze showroom om de kwaliteit van deze piano zelf te ervaren!

Deze piano is naast hoogglans zwart ook leverbaar in wit hoogglans, en zwart hoogglans met zilver hardware of wit hoogglans met zilver hardware.

Deze piano wordt geleverd inclusief:

 • Gratis Feurich pianobank t.w.v. 125,- euro
 • Stemming (voor aflevering)
 • Afregeling en onderhoudsbeurt (voor aflevering)
 • 10 jaar garantie
Afspraak maken

Indien u geïnteresseerd bent in deze piano vragen wij u om hieronder uw gegevens en voorstel voor een datum en tijd door te geven, zodat we u persoonlijk kunnen helpen.

  Bent u geïnteresseerd in een silent systeem (indien mogelijk)?

  Openingstijden
  MaandagBezoek op afspraak*
  Dinsdag10.30 u - 17.00 u
  WoensdagBezoek op afspraak*
  DonderdagBezoek op afspraak*
  Vrijdag10.30 u - 17.00 u
  Zaterdag10.30 u - 17.00 u
  ZondagGesloten
  Zaterdag 30 oktober13.00u-17.00u
  * Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.
  Menu