Atlas A35H piano

Serienummer: 833099
Bouwjaar: 1980
Staat meubel: Goed
Technische staat: Goed
Verkocht

3.250,00

Eigenschappen
Merk: Atlas
Model: A35H
Pedalen: 3
Hoogte: 133
Silent: Momenteel niet ingebouwd, Optie: Genio Essence €1275,-, Optie: Genio Premium €1575,-
Made in Japan: Ja, met JUPA certificaat
Afmetingen: 133 cm
Garantie: 5 jaar, uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 30 jaar
Omschrijving

Mooie Atlas A35H piano uit 1980! Gebouwd in de periode dat er in Japan 4 topklasse pianobouwers waren. Na Yamaha en Kawai volgden Atlas en Apollo. Uit de fabriek van Atlas kwamen ca. 300 piano’s per jaar. Qua materialen werd er gekozen voor warme Renner hamerkoppen, in combinatie met een langer mensuur (gedeelte van de snaar wat klinkt) dan in de meeste piano’s. Zo is deze bij de bassnaar 128 cm in tegenstelling tot 120 cm bij de Yamaha U3. Met een warme unieke klank en fijne speelaard een erg interessant alternatief voor een Yamaha U3 in een goedkopere prijsklasse.

Momenteel uitgerust met een Genio Premium Silent systeem, maar kan ook zonder geleverd worden. De prijs van € 3250,- is zonder silent systeem. Van harte welkom om deze piano in onze showroom te komen bespelen!

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.