1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Occasion piano's en vleugels
  4. Occasion piano's
  5. August Förster 114 piano

August Förster 114 piano

August Förster 114 piano

Serienummer: 123959
Bouwjaar: 1959
Staat meubel: Goed
Technische staat: Goed
Occasionprijs

1.650,00

Silent systeem: Niet mogelijk
Huurprijs: €33,00 per maand

Bent u geïnteresseerd in deze piano, dan kunt u met ons een afspraak maken voor bezichtiging.

Eigenschappen
Merk: August Forster
Bouwserie: 114
Model: 114
Kleur: Zwart mat
Pedalen: 2
Hoogte: 114
Afmetingen: 54,5 × 143,5 × 114 cm
Garantie: 3 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 10 jaar
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Bij aankoop van een piano kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Voor vleugels bieden we u graag een aanbieding op maat.

Omschrijving

Een mooie August Förster 114 piano uit 1959. Deze kwalitatieve piano is gebouwd in Tsjechië. De topklasse instrumenten van dit merk komen uit Duitsland. De periode waarin deze piano is gebouwd in Tsjechië is een periode waarin deze fabriek was overgenomen door de staat, en de motivatie en kwaliteit achter bleven bij de Duitse fabriek. Desondanks zijn dit nog steeds hoogstaande kwalitatieve piano’s, en komt u deze piano’s regelmatig tegen in uw zoektocht naar een kwalitatieve piano.

Deze August Förster piano van 114 cm hoog heeft een mooie volle warme klank, met een iets gewogen aanslag. In onze werkplaats heeft deze piano een uitgebreide onderhoudsbeurt/revisie gehad. Hierbij zijn veel asjes vervangen, hebben de hamerkoppen groot onderhoud gehad, zijn de toetsen geschuurd en gepolijst, heeft de kast een nieuwe mat zwarte lak ontvangen, en is het instrument uitgebreid afgeregeld. U bent van harte welkom om u te laten verrassen door de mooie klank van deze mooie piano!

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.