Fazer 108 piano

Serienummer: 49138
Bouwjaar: 1980
Staat meubel: Goed
Technische staat: Goed
Occasionprijs
2.000,00
Silent systeem: Niet mogelijk
Huurprijs: €40,00 per maand

Bent u geïnteresseerd in deze piano, dan kunt u met ons een afspraak maken voor bezichtiging.

Eigenschappen
Merk: Fazer
Bouwserie: 108
Model: 108
Kleur: Bruin
Pedalen: 3
Hoogte: 108
Afmetingen: 53 × 145 × 108 cm
Garantie: 3 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 30 jaar
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Zo worden onze occasionpiano’s standaard afgeleverd met het Bronzen pakket en nieuwe piano’s zelfs met het Zilveren pakket! Voor vleugels maken we u graag een aanbieding op maat.

Omschrijving

Interessante Fazer piano! Deze Finse studiepiano van hoge kwaliteit heeft een mooi gewogen klavier, en prachtige volle warme klank. Qua kwaliteit is de Fazer vergelijkbaar met die van Yamaha, maar met een warmere ronde toon dan Yamaha. De Fazer heeft zijn originele bruine lak, maar kan voor een meerprijs van 250,- euro worden voorzien van een hoogwaardige mat zwarte lak.

Fazer piano’s zijn uniek in hun klasse en prijs/kwaliteit verhouding. Na al tientallen jaren een muziekwinkel in bladmuziek en instrumenten te runnen, begon Fazer in 1935 met het ontwerpen en fabriceren van hun eigen piano. Met als doel om een goedkope, maar kwalitatief goede piano op de markt te brengen. De piano’s zijn uniek in het segment van studiepiano’s onder de 115 cm. Kenmerkend zijn het Finse design, met stabiel Langer mechaniek en kwalitatief Röslau staal. Door enkel te focussen op deze productcategorie, springen deze studiepiano’s eruit door hun rijke klank en volwassen speelgevoel!

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
2e pinksterdag12.00u-17.00u
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.
Menu