1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Occasion piano's en vleugels
  4. Occasion piano's
  5. Grotrian Steinweg 120 piano

Grotrian Steinweg 120 piano

Grotrian Steinweg 120 piano

Serienummer: 119131
Bouwjaar: 1977
Staat meubel: Nieuwe lak
Technische staat: Zeer goed
Verkocht

5.000,00

Eigenschappen
Merk: Grotrian Steinweg
Model: 120
Pedalen: 2
Hoogte: 120
Silent: Niet mogelijk
Garantie: 5 jaar, uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 25 jaar
Omschrijving

Een schitterende Grotrian Steinweg 120 piano! In 1835 werd dit pianomerk opgericht door Heinrich Steinweg, die zelf in 1850 naar Amerika vertrok en daar tot het welbekende Steinway & Sons uitgroeide. Zijn zoon Theodor Steinweg zette samen met Friedrich Grotrian in Braunschweig voort. Een familiebedrijf waarbij de kwaliteit van de piano’s tot het allerhoogste niveau behoort. Ook vandaag de dag worden nog steeds zo’n 600 piano’s en vleugels geproduceerd per jaar. Ze staan bekend om hun prachtige klank, fijne speelaard en stervormige massieve constructie aan de achterkant van de piano.

Deze Grotrian Steinweg 120 piano uit 1977 is qua uiterlijk voorzien van een nieuwe lak en siervilten. De piano is grondig schoongemaakt, groot onderhoud aan hamerkoppen is uitgevoerd en het instrument is nauwkeurig afgeregeld. Het hoogwaardige Renner mechaniek en Roslau besnaring zorgen voor een zeer precieze aanslag en warme klank. Laat u verrassen door het grote dynamisch bereik en verfijnde speelaard!

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.