Rosler 111 piano

Serienummer: 133467
Bouwjaar: 1998
Staat meubel: Goed
Technische staat: Goed
Verkocht

2.795,00

Eigenschappen
Merk: Rosler
Model: 111
Pedalen: 3
Hoogte: 111
Silent: Niet mogelijk
Afmetingen: 57 × 144 × 111 cm
Garantie: 3 jaar, uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 40 jaar
Omschrijving

Een jonge Rosler 111 piano uit 1998, gebouwd onder Petrof. In 1993 is het merk Rosler overgenomen door Petrof, een hoogwaardige pianobouwer. Tot na het jaar 2000 bleven deze piano’s onder Petrof vrijwel hetzelfde als de originele Rosler piano’s. De overname van Petrof is wel te zien aan de hamerkoppen, aangezien de Renner hamerkoppen zijn vervangen door kwalitatieve Petrof hamerkoppen. Deze Roslers worden gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals agrafen en hamerkoppen met ondervilt.

Het mechaniek van deze Rosler 111 piano is in goede staat. De piano heeft een volle open klank, iets helder in het fortissimo. De aanslag is vergelijkbaar met een Yamaha piano, iets meer gewogen. Een zeer fraaie studiepiano, met verfijnde aanslag en expressief karakter. Dit alles in een mooie hoogglans zwarte kast. Een jonge kwalitatieve piano voor een scherpe prijs.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.