Yamaha U1 (U1H) piano

Serienummer: 2321916
Bouwjaar: 1976
Staat meubel: Uitstekend
Technische staat: Uitstekend
Cataloguswaarde: €10.465,00
Verkocht

4.850,00

Eigenschappen
Merk: Yamaha
Model: U1H
Pedalen: 3
Hoogte: 121
Silent: Momenteel niet ingebouwd, Optie: Genio Essence €1275,-, Optie: Genio Premium €1575,-
Made in Japan: Ja, met JUPA certificaat
Gewicht: 217 kg
Afmetingen: 150 × 61 × 121 cm
Resterende levensduur bedraagt circa 35 jaar
Omschrijving

Een schitterende Yamaha U1H uit 1976! Deze prachtige U1 piano van Yamaha heeft een prachtige volle klank, met diepe bassen en een warme diskant. Het klavier speelt zeer verfijnd, wat het mogelijk maakt om verfijnde nuances aan te brengen in het pianospel. Deze piano heeft een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad, en staat klaar om te bespelen in onze showroom. Van harte welkom!

De Yamaha U1 is 121 cm hoog (10 cm lager dan de U3), en heeft daarmee kortere bassnaren, kleinere zangbodem en andere balans in het speelmechaniek (een kortere weg van toets naar hamerkop). Over het algemeen klinkt de U1 iets rustiger dan een U3, zijn de individuele noten goed hoorbaar, en hebben de toetsen een direct speelgevoel. Dit zal per piano verschillen, het klimaat waarin de piano heeft gestaan en de intensiviteit waarmee de piano is bespeeld bepalen het karakter. Een U1 of U3 is niet beter dan de ander, maar heeft andere eigenschappen die elke pianist anders zal ervaren.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.