1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Occasion piano's en vleugels
  4. Occasion piano's
  5. Yamaha U1 (UX1) handgemaakte piano

Yamaha U1 (UX1) handgemaakte piano

Yamaha U1 (UX1) handgemaakte piano

Serienummer: 3856934
Bouwjaar: 1984
Staat meubel: Uitstekend
Technische staat: Uitstekend
Cataloguswaarde: € 13.160,-
Occasionprijs

7.500,00

Silent systeem: Momenteel niet ingebouwdOptie: Genio Essence €1275,-Optie: Genio Premium €1575,-
Huurprijs: €150.00 per maand

Bent u geïnteresseerd in deze piano, dan kunt u met ons een afspraak maken voor bezichtiging.

Eigenschappen
Merk: Yamaha
Bouwserie: U1-UX1
Model: U1-UX1
Kleur: Hoogglans-Zwart
Hamerkoppen: Abel mahonie met ondervilt
Pedalen: 3
Hoogte: 121
Gewicht: 228 kg
Afmetingen: 61 × 153 × 121 cm
Resterende levensduur bedraagt circa 40 jaar
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Bij aankoop van een piano kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Voor vleugels bieden we u graag een aanbieding op maat.

Omschrijving

Deze schitterende Yamaha UX1 piano behoort tot de topklasse van de Yamaha piano’s. In deze handgemaakte UX serie werden alleen de beste materialen gebruikt. Een van de bekende kenmerken is het massief uitgefreesde X-frame aan de achterkant, wat voor stabiliteit zorgt. De soepele speelaard, hoog repetitievermogen en balans in klank en resonantie laten menig pianist versteld staan. In het bovenraam zitten akoestische sleuven waardoor de rijke klank ook van voren naar u toekomt, zoals dat bij een vleugel ook ervaren wordt. Wij zijn blij u deze prachtige piano aan te kunnen bieden!

Toen wij deze Yamaha UX1 piano inkochten waren er meerdere hamerkoppen gescheurd van een eerdere onderhoudsbeurt, waarbij een technicus de hamerkoppen midden op de kroon in het vilt tot aan het hout geprikt had. Om die reden hebben wij gekozen om tijdens de revisie de hamerkoppen te vervangen, en een upgrade uit te voeren met de hoogwaardig Duitse Abel Hamerkoppen met ondervilt en mahoniehouten kern. Dit resulteert in een sublieme volle warme klank. Samen met de soepele aanslag biedt het de mogelijkheid tot een expressief karakter met verfijnde nuances.

Het meubel van deze Yamaha UX1 had enkel watschades aan het rechterzijpaneel, welke we dmv spot repair vakkundig hebben gerepareerd. Het volledige meubel is gepolijst en verder in uitstekende staat. Uiteraard zijn ook de siervilten vervangen voor een fris uiterlijk. Verder is het instrument grondig schoongemaakt en uitgebreid afgeregeld. U bent van harte welkom om deze piano in onze showroom te komen bespelen!

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.