1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Occasion piano's en vleugels
  4. Occasion piano's
  5. Yamaha U3 (U3AS) piano met sostenuto pedaal

Yamaha U3 (U3AS) piano met sostenuto pedaal

Yamaha U3 (U3AS) piano met sostenuto pedaal

Serienummer: 4495261
Bouwjaar: 1988
Staat meubel: Bevat gebruikerssporen
Technische staat: Uitstekend
Cataloguswaarde: € 12.428,-
Occasionprijs

5.500,00

Silent systeem: Momenteel niet ingebouwdOptie: Genio Essence €1275,-Optie: Genio Premium €1575,-
Huurprijs: € 110,00 per maand

Bent u geïnteresseerd in deze piano, dan kunt u met ons een afspraak maken voor bezichtiging.

Eigenschappen
Merk: Yamaha
Bouwserie: U3
Model: U3AS
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Hoogte: 131
Gewicht: 235 kg
Afmetingen: 153 × 64 × 131 cm
Garantie: 5 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 45 jaar
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Bij aankoop van een piano kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Voor vleugels bieden we u graag een aanbieding op maat.

Omschrijving

Een zeldzame Yamaha U3AS piano uit 1988! Uniek aan deze piano is het sostenuto pedaal. Normaliter heeft een Yamaha U3 piano onder het middelste pedaal een studievilt zitten, waardoor de hele piano zachter klinkt. In deze piano zit geen studievilt, maar een sostenuto functie zoals deze normaliter vaak bij vleugels te vinden is! Het rechter demperpedaal, haalt bij het indrukken alle dempers van de snaren af zodat alle toetsen die u indrukt lang door blijven klinken. Het sostenuto pedaal houdt enkel de dempers van de snaren af van toetsen die u met dit pedaal vastzet. Hierdoor kunt u enkele tonen laten doorklinken, en zullen de andere tonen die u speelt gelijk gedempt worden na het loslaten van de toets.

Technisch is deze piano in uitstekende conditie. Een zeer rijke klank en volle toon maken dit tot een fantastisch klinkende piano. Het klavier speelt erg prettig, en leent zich voor het aanbrengen van fijne dynamische verschillen. Een genot om op te spelen! Het meubel bevat gebruikerssporen. Deze Yamaha U3AS is een unieke piano die u zeker eens bespeeld moet hebben in uw zoektocht!

Wij bieden de mogelijkheid om deze Yamaha U3AS piano in een nieuwe matte lak te laten spuiten door een gespecialiseerde pianospuiterij. Matte lakken zijn voor piano’s een nieuwe trend die in andere delen van Europa een grote opmars maken. Het spuiten van een hoogwaardige nieuwe laklaag heeft een meerprijs van € 2000,-.

Een nieuwe hoogglans lak is ook mogelijk. Dit heeft een meerprijs van € 3000,-.

De Yamaha U3 is 131 cm hoog (10 cm hoger dan de U1), en heeft daarmee langere bassnaren en meer rustig klinkende stalen snaren, grotere zangbodem (geeft grotere dynamische verschillen) en andere balans in het speelmechaniek (een langere weg van toets naar hamerkop). Over het algemeen klinkt de U3 voller dan een U1, mengen de rustige klanken zich tot een mooi geheel, en spelen de toetsen gebalanceerder. Dit zal per piano verschillen, het klimaat waarin de piano heeft gestaan en de intensiviteit waarmee de piano is bespeeld bepalen het karakter. Een U1 of U3 is niet beter dan de ander, maar heeft andere eigenschappen die elke pianist anders zal ervaren. Lees hier meer over de Yamaha U3.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.