Yamaha U3 (U3H) piano

Serienummer: 1797907
Bouwjaar: 1974
Staat meubel: Goed
Technische staat: Goed
Cataloguswaarde: € 12.428,-
Occasionprijs

4.995,00

Silent systeem: Momenteel niet ingebouwdOptie: Genio Essence €1275,-Optie: Genio Premium €1575,-
Huurprijs: € 100,00 per maand

Bent u geïnteresseerd in deze piano, dan kunt u met ons een afspraak maken voor bezichtiging.

Eigenschappen
Merk: Yamaha
Bouwserie: U3
Model: U3H
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Hoogte: 131
Gewicht: 248 kg
Afmetingen: 154 × 65 × 131 cm
Garantie: 5 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 35 jaar
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Bij aankoop van een piano kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Voor vleugels bieden we u graag een aanbieding op maat.

Omschrijving

Een schitterende Yamaha U3H piano uit 1974. Deze piano is zowel technisch als optisch in goede staat, en heeft bij ons een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad. Tijdens deze onderhoudsbeurt heeft de piano o.a. nieuw kernlaken in de toetsen ontvangen, hebben de hamerkoppen uitgebreid onderhoud en intonatie gehad en is na het grondig schoonmaken het volledige mechaniek zeer nauwkeurig afgeregeld. Ook het koperwerk is opgepoetst en het meubel gepolijst. De speelaard van deze piano is heel verfijnd en soepel. De klank is mooi vol, met een sprekend karakter en prachtig in balans. Een prachtige Yamaha U3H piano voor zowel de beginner die voor een kwaliteitsinstrument wil gaan, als de fijnproever die het verschil zal voelen in de verfijnde afregeling.

De Yamaha U3 is 131 cm hoog (10 cm hoger dan de U1), en heeft daarmee langere bassnaren en meer rustig klinkende stalen snaren, grotere zangbodem (geeft grotere dynamische verschillen) en andere balans in het speelmechaniek (een langere weg van toets naar hamerkop). Over het algemeen klinkt de U3 voller dan een U1, mengen de rustige klanken zich tot een mooi geheel, en spelen de toetsen gebalanceerder. Dit zal per piano verschillen, het klimaat waarin de piano heeft gestaan en de intensiviteit waarmee de piano is bespeeld bepalen het karakter. Een U1 of U3 is niet beter dan de ander, maar heeft andere eigenschappen die elke pianist anders zal ervaren. Lees hier meer over de Yamaha U3.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.