Dampp-chaser in uw piano of vleugel

Kies de allerbeste zorg voor uw instrument. Zowel mogelijk voor uw nieuwe of tweedehands piano of vleugel. Het Dampp-Chaser systeem zal de levensverwachting van uw instrument verlengen, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten.

Dampp-Chaser klimaatbeheersing voor piano en vleugelDampp-Chaser logo

Wereldwijd worden er momenteel meer dan 460.000 piano's en vleugels met een Piano Life Saver System tegen klimaatschommelingen beschermd. Door pianisten, pianotechnici en pianostemmers beoordeelt als beste systeem voor uw instrument. Dit systeem beschermt uw piano voor klimaatfactoren van buitenaf, door aan de binnenzijde van het instrument de juiste luchtvochtigheid automatisch te reguleren. 


Onzichtbaar geïnstalleerd in de piano of vleugel werkt het systeem in stilte om te zorgen voor de volgende voordelen:

  • Stabilisering van de stemming door vermindering van de werking van de zangbodem. Dampp-chaser realiseert een stabiele luchtvochtigheid in het instrument waardoor de stemvastheid wordt verlengd;
  • Toonvastheid en speelaard worden aanmerkelijk verbeterd;
  • Bescherming tegen roest op de snaren en metalen onderdelen;
  • U behoudt de beste beheersing en toonvorming en controle over het klavier;
  • Beschermt de waarde van de piano of vleugel.
Een overzicht van de componenten waaruit het "Piano Life Saver System" bestaat: Dampp-Chaser onder vleugelDampp-Chaser in de piano

De meeste piano fabrikanten waaronder Yamaha zijn het eens over de voordelen van het Piano Life Saver System van Dampp-Chaser.

Het Piano Life Saver System van Dampp-Chaser wordt uitsluitend door professionele pianotechnici of -stemmers geïnstalleerd. In de Benelux zijn ruim tachtig pianotechnici en bedrijven geautoriseerd om deze systemen te installeren, waaronder Piano Select.

Informeer vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheid om ook uw piano of vleugel van een Dampp-Chaser te voorzien, of gebruik daarvoor ons contactformulier.

Bekijk hier onze huidige prijzen. 

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen en kunnen wij u in onze showroom / werkplaats blijven ontvangen. Indien gewenst kunnen wij u ook op afstand informeren en adviseren middels video- en audiobestanden. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een privé afspraak, waarbij u alleen of met meerdere personen de showroom kunt betreden. Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd.

Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.

Ook plaatsen wij komende tijd elke week een nieuwe video van onze actuele werkzaamheden in de werkplaats. Zo kunt u meekijken met de revisie werkzaamheden van een U3 Yamaha Piano. Deze video's zijn te bekijken op onze Facebookpagina.

Muzikale groet,
Fam. Vreugdenhil

 maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur 
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer