1. Home
  2. Ons bedrijf

Ons bedrijf

Kwaliteit – Vakmanschap – Service

Piano Select is een pianowinkel met kwalitatieve instrumenten, vakmanschap in het werk wat we doen, en uitgebreide service. Binnen ons bedrijf werken we met 2 families die beiden de passie voor vakmanschap en muzikaliteit delen. Omdat wij zelf aan de instrumenten werken, kunnen wij u uitgebreid adviseren en informeren in uw zoektocht naar een mooie piano of vleugel binnen uw budget. Dit alles in een ontspannen en ongedwongen sfeer. U vindt bij ons de nieuwste piano’s & vleugels van Kawai, en een ruim aanbod gereviseerde occasion piano’s & vleugels van Yamaha, Kawai en andere kwalitatieve merken. Van studiepiano’s tot Yamaha U1 en Yamaha U3 piano’s, van digitale piano’s tot de nieuwste silent piano’s, van huiskamervleugels tot semi-concertvleugels. U bent van harte welkom in onze showroom waar alles uitgebreid staat opgesteld, en de instrumenten in alle rust kunt bespelen.

Topkwaliteit Yamaha piano’s en Kawai piano’s

Om te leren pianospelen en talent optimaal tot ontwikkeling te laten komen is het belangrijk te beschikken over een goede piano. Yamaha en Kawai worden wereldwijd geroemd om hoogstaande Japanse techniek en bouwkwaliteit plus een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Advies

Elke piano bezit een eigen karakter en ook uw situatie is weer anders. Onze pianotechnici beschikken over veel vakkennis en ervaring met uw speelsituatie. Of u nu een absolute beginner bent of ver gevorderd, wij adviseren u graag. Piano Select let bij de inkoop sterk op de technische staat en verkoopt enkel eersteklas instrumenten.

Bespaar meer dan 50%

Een Yamaha piano gaat meer dan 75 jaar mee. Met een occasion bespaart u al snel 50% tot maar liefst 70% op de nieuwprijs! Piano Select is als Yamaha en Kawai occasion specialist in staat scherp in te kopen. Voor u betekent dat instrumenten van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Eigen werkplaats

Alle instrumenten worden voor verkoop in onze werkplaats uitgebreid nagezien en afgeregeld. U koopt dan ook een instrument dat nog tientallen jaren meegaat en minstens 10 jaar onderhoudsvrij is.

Klassieke Service & Garantie

Met een ervaren team van pianotechnici verleent Piano Select service door heel Nederland en België. Op elk instrument krijgt u garantie.

Flexibele betalingsmogelijkheden

Aanschaf van een goede piano is best een grote uitgave. Piano Select biedt u flexibele betalings en huurkoop mogelijkheden.

Onze klanten

Piano Select levert zowel in Nederland als België. Aan particulieren maar ook aan het conservatorium in Amsterdam, veel studenten van Codarts (het Rotterdams conservatorium), leerlingen van diverse muziekscholen, kerken en theaters.

Bezoek onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze Yamaha piano’s.

Waarom een piano van Pianoselect
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en klaargemaakt;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Levering inclusief pianobank, sokkels voor onder de wielen en digitale hygrometer.
Piano Select Zwijndrecht
Menu