Yamaha C7 vleugel, bouwjaar 1978

Recent binnen een sublieme Yamaha C7B Concertvleugel in A+ klasse

Een sublieme A+ klasse semi concertvleugel Yamaha C7. De klank is vredig en rustig bevat mooie gelaagde tonen, niet te helder, mooi rond en vullend. Het rustige karakter van deze vleugel maakt het mogelijk deze semi concertvleugel in een kleinere ruimte te plaatsen zoals woonruimte of studio. In een grote zaal zal deze professionele concert klank ook zeker geliefd zijn. De toetsaanslag van deze vleugel is zeer prettig en bevat een groot dynamisch bereik. Bijzonder aan deze C7 is de lengte van de stalen (diskant) snaren, deze lopen vele malen langer door dan gebruikelijk, maar liefst met een mensuur van 153 tot 156 cm lengte. (afhankelijk leeftijd) Dit geeft onderin het middenregister een zeer plezierig harmonisch en open karakter.

€ 17.750,-
(Of huurkoop vanaf € 355,- p/mnd.)

Wat bepaalt onze prijs?

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen en kunnen wij u in onze showroom / werkplaats blijven ontvangen. Indien gewenst kunnen wij u ook op afstand informeren en adviseren middels video- en audiobestanden. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een privé afspraak, waarbij u alleen of met meerdere personen de showroom kunt betreden. Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd.

Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.

Ook plaatsen wij komende tijd elke week een nieuwe video van onze actuele werkzaamheden in de werkplaats. Zo kunt u meekijken met de revisie werkzaamheden van een U3 Yamaha Piano. Deze video's zijn te bekijken op onze Facebookpagina.

Muzikale groet,
Fam. Vreugdenhil

 maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur 
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer