Yamaha U3 piano, bouwjaar 1971

Mooie U3 Yamaha piano. Deze piano heeft een mooi authentiek Yamaha geluid van de begin zeventiger jaren. Het klavier speelt erg fijn, en technisch is deze piano in goede staat. Een mooi exemplaar voor nog vele jaren speelplezier!

Deze piano is uit te breiden met een silentsysteem. Inclusief silent is de U3 piano verkrijgbaar vanaf 4595,-. Doordat de U3F een grotere kast heeft, is er meer ruimte in het mechaniek om een silent systeem te installeren. Dit heeft als voordeel dat de akoestische aanslag nauwelijks wordt aangetast, waardoor u natuurgetrouw de piano kan blijven bespelen. Bekijk de video voor meer informatie over het Genio silentsysteem, deze is te vinden onder de fotogalerij via de tab video.

€ 3.450,-
(Of huurkoop vanaf € 69,- p/mnd.)

Wat bepaalt onze prijs?

Status: VERKOCHT

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen en kunnen wij u in onze showroom / werkplaats blijven ontvangen. Indien gewenst kunnen wij u ook op afstand informeren en adviseren middels video- en audiobestanden. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een privé afspraak, waarbij u alleen of met meerdere personen de showroom kunt betreden. Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd.

Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.

Ook plaatsen wij komende tijd elke week een nieuwe video van onze actuele werkzaamheden in de werkplaats. Zo kunt u meekijken met de revisie werkzaamheden van een U3 Yamaha Piano. Deze video's zijn te bekijken op onze Facebookpagina.

Muzikale groet,
Fam. Vreugdenhil

 maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur 
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer