Yamaha C3 vleugel, bouwjaar 1968

C3 Yamaha vleugel in voortreffelijke staat. Alle onderdelen van deze vleugel zijn volledig gaaf, zowel buitenkant meubel als binnenzijde mechaniek. De klank is mooi vol rond en rustig. Een prachtig groots instrument dat zeer goed zal passen in woonkamer of muziekruimte.

Video: Voor een betere indruk van deze vleugel is een exclusieve video te bekijken, deze is te vinden onder de fotogalerij via de tab video.

€ 8.995,-
(Of huurkoop vanaf € 180,- p/mnd.)

Wat bepaalt onze prijs?

Status: VERKOCHT

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen en kunnen wij u in onze showroom / werkplaats blijven ontvangen. Indien gewenst kunnen wij u ook op afstand informeren en adviseren middels video- en audiobestanden. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een privé afspraak, waarbij u alleen of met meerdere personen de showroom kunt betreden. Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd.

Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.
Of voor meer inzage in ons bedrijf bekijk dan onze Facebookpagina.

Muzikale groet,
Fam. Vreugdenhil

 maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer