Kawai MST2 piano, bouwjaar 1972

Een interessante piano van Kawai. Ook bij deze piano is de klasse van de originele Japanse bouw terug te vinden in het instrument, technisch een uitstekend instrument. Er zit een mooie volle klank in de medium hoge piano, vooral de bassen zijn erg diepgevuld wat je normaal gesproken alleen bij de jongere piano tegenkomt. De piano ziet erg netjes uit voor zijn leeftijd, zowel de binnenzijde instrument als buitenkant meubel. De toetsaanslag is zeer prettig. Deze piano zet u in staat technisch beter te presteren.

€ 2.650,-
(Of huurkoop vanaf € 53,- p/mnd.)

Wat bepaalt onze prijs?

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen en kunnen wij u in onze showroom / werkplaats blijven ontvangen. Indien gewenst kunnen wij u ook op afstand informeren en adviseren middels video- en audiobestanden. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een privé afspraak, waarbij u alleen of met meerdere personen de showroom kunt betreden. Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd.

Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.
Of voor meer inzage in ons bedrijf bekijk dan onze Facebookpagina.

Muzikale groet,
Fam. Vreugdenhil

 maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer