Pianospelen Maakt Slim

Pianospelen maakt slim!

  • Pianospelen is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen.
  • Het Abstractievermogen en het analytisch denken wordt sterk verbeterd.
  • Door zelf  muziek te maken wordt het intelligentieqoutient verhoogd en vooral het analytisch denken sterk verbeterd. Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld.

Hoe komt dit?

  • Hersenonderzoek laat zien dat de linker hersenhelft (spraak en intellect) en de rechter hersenhelft (gevoelstoestand) sterker met elkaar verbonden raken.
  • Muziekmaken heeft een stimulerende werking op de neuronale verbindingen.
  • Meer neuronale verbindingen = meer intelligentie.

Laat u verder voorlichten bij Piano Select. Een occasion Yamaha piano is een uitstekend instrument om met een beperkte investering pianospelen bij uw kind(eren) of natuurlijk uzelf een optimale invulling te geven.

U kunt hier de volledige "muziek maakt slim" brochure bekijken.

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen en kunnen wij u in onze showroom / werkplaats blijven ontvangen. Indien gewenst kunnen wij u ook op afstand informeren en adviseren middels video- en audiobestanden. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een privé afspraak, waarbij u alleen of met meerdere personen de showroom kunt betreden. Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd.

Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.
Of voor meer inzage in ons bedrijf bekijk dan onze Facebookpagina.

Muzikale groet,
Fam. Vreugdenhil

 maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer