1. Home
  2. Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

09-03-2021

Super service, goede uitleg en informatie over de aankoop van een piano. Eerlijke verkoop. Goede after sale service! Echt betrouwbaar. Ik kan het je aanbevelen!
Een hele blije pianiste:-)

José Cosijn

09-03-2021

Goedemorgen, de piano is vanmorgen geleverd, prima verzorgd, en hij staat prachtig. Heel blij mee en nogmaals bedankt voor de fijne service.

Angelique

04-03-2021

Via deze weg willen we nog even onze dank uitspreken over het leveren en verzorgen van onze piano. Het was top geregeld, we zijn er super blij mee.

Fam. van Driel

27-02-2021

De winkel was gesloten vanwege de lockdown. Markes heeft voor ons vijf persoonlijke filmpjes gemaakt van verschillende piano’s passend bij onze wensen. De filmpjes waren heel professioneel, duidelijk en leerzaam. Zo vonden wij tijdens de lockdown de piano waar wij naar op zoek waren. De service en vriendelijkheid waarmee we mee geholpen zijn waren super. De piano is thuis afgeleverd en werd netjes op zijn plek gezet. Wat een topservice!

Bram

25-10-2020

Vandaag mijn nieuwe August Föster bespeeld wat een geweldig instrument. Bedankt Piano Select voor de uitstekende service en het meedenken, de kwaliteit van dit instrument is boven verwachting uitgestegen. Wat een toon!!!! We zijn heel blij met jullie bedankt PianoSelect groeten uit Dieren.

Angela Buter

08-05-2020

Super service toen we twee jaar geleden een piano bij Piano Select kochten. Maar daar ging nog een schepje bovenop toen we onze piano moesten verplaatsen ivm een verbouwing… want dat bleek nog een hele klus. Piano Select bedankt voor het veilig verplaatsen van onze piano!

Nienke Hyams

13-02-2020

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven

Corrie Groothoff

03-01-2020

Mooi zaak met zeer vriendelijke mensen

Jelle R1

29-12-2019

Piano Select is een fijne en betrouwbare winkel. Hier wordt je niets opgedrongen, de sfeer is plezierig en de prijzen zijn erg redelijk. Ik ben er blij mee dat ik mijn fraaie Yamaha-vleugel bij Piano Select heb gekocht en ik kan deze zaak alleen maar aanbevelen!

Aarnoud de Groen

30-11-2019

Sinds kort staat er een prachtige Yamaha U3 piano bij ons in de huiskamer te ‘shinen’. We werden bij jullie in de winkel fantastisch geholpen en kan het iedereen aanraden eens bij jullie een kijkje te gaan nemen. Bedankt voor de fijne ervaring en service!

Pieterke en Martin Kolff

29-10-2019

Aangename zaak! Bij Piano select geweest om te kijken naar een disklavier. Het was mij een genoeglijke ervaring: zeer vriendelijke vakmensen die alle tijd voor je nemen en zelfs investeren om oplossingen voor je te vinden. Hoewel ik er geen disklavier heb gekocht was men bereid mijn piano (voor een redelijke prijs) op te kopen. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk niet tot zaken zijn gekomen, kan ik Piano Select zeker aanbevelen.

J.H.T. Bertelink

19-07-2019

Top service en piano! Verplaatsen zich in de klant en geven advies op maat. Zeer tevreden over onze Yamaha U3 en de service!

Inge Nan

18-07-2019

Vervanging groen lint. De dag voor transport gevraagd of het groene klavierlint vervangen kon worden door een rood exemplaar, wat gangbaar is. Gewoon opgelost, top en ook nog bevestigd met een appie met foto. Prima zaak met veel kennis. Alleen nu de piano nog!!

Jaap Kulk

20-04-2019

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven

René Bek

17-04-2019

Goed geholpen bij het kiezen van een piano. Top instrument. Ook super service na aankoop!

Matthias van Mol

12-01-2019

Deze gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

John Bridger

26-11-2017

Relatief kleine winkel, maar binnenin is er een ruime keuze aan kwaliteitsvolle tweedehands Yamaha buffet en vleugelpianos. Transparante en zeer volledige website. Gerund door vader en zoon die zeer vriendelijk en behulpzaam zijn bij de pianokeuze en service achteraf. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een goede betaalbare tweedehands Yamaha piano voor zowel beginner als gevorderde.

Johan Overlaet

22-09-2017

Hele fijne winkel, hele aardige mensen met goed verstand van piano’s, goede adviezen gekregen en een prachtige piano gekocht! Een aanrader.

Arina van Gent

30-06-2017

Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een Yamaha piano. Er werd ruimschoots de tijd genomen om de verschillende exemplaren te demonstreren en al mijn vragen werden helder beantwoord. De levering verliep uitstekend. De piano was helemaal nagelopen en afspraken zijn nagekomen. Uit alle tips die ik voor mijn specifieke situatie kreeg, blijkt een uitgebreide kennis en liefde voor het vak. Inmiddels staat de piano een half jaar bij mij thuis en speel ik elke dag met plezier. Ik kan Piano Select ten zeerste aanbevelen!

Steven van der Hoeven

06-05-2017

Wat een goede service in deze winkel. Heel netjes en betrouwbaar zijn wij geholpen aan een mooie Yamaha U3 piano. Ik kan iedereen aanbevelen hier een piano te kopen dan weet je zeker dat je een goede piano hebt waar je nog vele jaren plezier van hebt. Dankjewel voor de goede service en uitgebreide uitleg.

Marjolein Ehlert

16-03-2017

Prachtige winkel en kundige en eerlijke verkoper. We werden heel fijn geholpen en hebben een prachtige vleugel gekocht!!

Monique Elzakkers

29-03-2016

Ik zocht een gebruikte piano en kwam bij Piano Select terecht. Er stond een ingeruilde piano van Johannes de Heer met een mooie klank. Ik heb veel piano’s kunnen vergelijken en kreeg zelfs een prive concert in de winkel. Ik heb uiteindelijk de Joh. de Heer gekocht. Na een halfjaar is de piano gestemd en is er uitstekende garantie service verleend. Hulde!

E. Broere

10-09-2015

Was erg tevreden over de klantvriendelijkheid van de winkel. Ze hebben veel mooie piano’s voor elke portemonnee. Ook een snelle levering volgens afspraak.

F. Waal

16-11-2014

Nog even een verlate reactie. Ik ben erg blij en tevreden met de bank. Hij zit heerlijk en ziet er geweldig uit. Draagt bij aan het speelplezier. Dus mijn complimenten en nogmaals dank.

Marc-Peter van Dijk

26-05-2014

Afgelopen donderdag heeft de heer Appel bij ons thuis een silent systeem in mijn U1 yamaha piano gebouwd. Het was sowieso al heel fijn dat dit ter plekke gedaan kon worden. Anders had de piano uit het huis getakeld moeten worden, getransporteerd en vice versa. Reuze fijn. En de heer Appel heeft het fantastisch gedaan. Heeft zelfs de piano helemaal schoon gemaakt. Er lag stof van 35 jaar onder de toetsen! Ik ben heel erg blij met het silent systeem. Kan nu rustig oefenen zonder dat ik aan de buren hoef te denken. Ik kan iedereen piano select aanraden. Geweldige service.

Pien Bennink

31-01-2013

2 jaar geleden een Yamaha C5 vleugel bij Piano Select gekocht, na 5 keer proefspelen toch eindelijk de knoop doorgehakt! Kundig advies, scherpe prijs en een super service. Ook een dammp-chaser erbij aangeschaft, waardoor we nog maar 1 keer per jaar laten stemmen. Erg tevreden!!

Jasper van der Bijl

19-01-2013

In oktober heb ik een prachtige silent piano uit de YU3S-serie gekocht. Alles ging op een heel prettige wijze, de levering ging perfect en ik speel nu alweer ruim twee maanden met heel veel plezier op mijn nieuwe instrument. Ik had dit jaren eerder moeten doen.

Laura Klinkenberg

01-11-2012

Na een paar weken te hebben gespeeld op mijn Yamaha UX30A piano, ben ik nog steeds onder de indruk van de bijzonder volle en rijke klank van dit instrument. Een echte topper. Bij Piano Select heb ik vakkundig advies gekregen en een erg vriendelijke service. Tezamen met een lederen concertbank stond deze piano, na inbouw van een silent systeem, al een week later in mijn woonkamer. Een complete en snelle levering!

Rolan ter Schegget

21-07-2012

Na levering van de piano die we bij Piano Select hadden gekocht, zagen we een kleine beschadiging aan de onderkant van de piano. Na een foto van de beschadiging opgestuurd te hebben werd een afspraak gemaakt en werden we binnen een dag geholpen. De beschadiging is prima weggewerkt en we zijn heel tevreden over het snelle herstelwerk!

Teun Vermunt

25-06-2012

Afgelopen donderdag is onze Yamaha UX3 piano gebracht en ik ben er heel erg blij mee. Er komt een prachtig en warm geluid uit en de piano speelt voortreffelijk. Ook mijn twee dochters vinden het een hele mooie piano met een mooi geluid en gemakkelijk speelt. Mijn oudste dochter die niet meer speelde heeft het zelfs weer opgepakt!

Corinne Halkes-Bessels

02-04-2012

Helaas was de pianobank tijdens het transport beschadigd geraakt. Direct gebeld en de volgende dag hadden we een smetteloos exemplaar. Complimenten voor de snelle service!

Arie de Groot

27-03-2012

Hartelijk dank voor de snelle levering van de pianolamp. Donderdagmiddag de mail van verzending en vrijdag om 13.00u werd het pakket door Post.nl afgeleverd. Het kado staat zeer fraai op de glanzend zwarte piano. Nogmaals dank.

Virginie Reus

23-03-2012

Ik heb poosje terug zonder te proberen etc. de gebruikte kawai CA5 gekocht bij jullie en laat graag weten dat alle 5 gezinsleden er lustig op los pingelen, dank voor de vlotte en correcte afwikkeling. Niks teveel beloofd, meer dan compliment, graag tot een volgende keer.

Marcel Wierda

04-03-2012

Informatieve en toegankelijke site…. Ga zo door Piano Select!

Anoniem

26-01-2012

BXD-1 pianobank gekocht. Voor z’n prijs meer dan prima pianobank. Ziet er goed uit en kraakt niet. Zit lekker stevig en zacht, hoogte is goed af te stellen. Over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen.

Sjaak Pieters

21-11-2011

De pianokruk voor de verjaardag van onze dochter binnen één dag in huis! Dat is nog eens een snelle levering.

Marjorie

23-10-2011

Ik wil jullie even complimenteren hoe jullie met je klanten omgaan. We zijn uitgebreid geholpen met de keuze van onze mooie Yamaha piano. Perfect, ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn kennisen…

P. Dekker

25-09-2011

Wij zochten voor onze zoon een beginners piano maar voelden ons verloren. Met jullie goede hulp hebben we gekozen voor een Yamaha U1. Onze zoon is heel blij en laat nu na een paar weken al wat leuke dingetjes horen. Nog bedankt.

Mw. Kievits

08-01-2011

Onze pianostemmer heeft inmiddels de bij jullie gekochte Yamaha U3 gestemd. Hij gaf ons een compliment over de kwaliteit van de piano. Wij zijn nu nog blijer. Dank jullie wel voor jullie geduld en hulp bij het uitzoeken van onze piano!

Fam. van der Maat

Menu