1. Home
  2. Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

Aangename zaak Bij Piano select geweest om te kijken naar een disklavier. Het was mij een genoeglijke ervaring: zeer vriendelijke vakmensen die alle tijd voor je nemen en zelfs investeren om oplossingen voor je te vinden. Hoewel ik er geen disklavier heb gekocht was men bereid mijn piano (voor een redelijke prijs) op te kopen. Ondanks het feit dat wij uiteindelijk niet tot zaken zijn gekomen, kan ik Piano Select zeker aanbevelen.

Inge Nan

Top service en piano! Verplaatsen zich in de klant en geven advies op maat. Zeer tevreden over onze Yamaha U3 en de service!

Jaap Kulk

Vervanging groen lint. De dag voor transport gevraagd of het groene klavierlint vervangen kon worden door een rood exemplaar, wat gangbaar is. Gewoon opgelost, top en ook nog bevestigd met een appie met foto. Prima zaak met veel kennis. Alleen nu de piano nog !!

Pien Bennink

Afgelopen donderdag heeft de heer Appel bij ons thuis een silent systeem in mijn U1 yamaha piano gebouwd. Het was sowieso al heel fijn dat dit ter plekke gedaan kon worden. Anders had de piano uit het huis getakeld moeten worden, getransporteerd en vice versa. Reuze fijn. En de heer Appel heeft het fantastisch gedaan. Heeft zelfs de piano helemaal schoon gemaakt. Er lag stof van 35 jaar onder de toetsen! Ik ben heel erg blij met het silent systeem. Kan nu rustig oefenen zonder dat ik aan de buren hoef te denken. Ik kan iedereen piano select aanraden. Geweldige service.

E. Broere

Ik zocht een gebruikte piano en kwam bij Piano Select terecht. Er stond een ingeruilde piano van Johannes de Heer met een mooie klank. Ik heb veel piano’s kunnen vergelijken en kreeg zelfs een prive concert in de winkel. Ik heb uiteindelijk de Joh. de Heer gekocht. Na een halfjaar is de piano gestemd en is er uitstekende garantie service verleend. Hulde!

F Waal

Was erg tevreden over de klantvriendelijkheid van de winkel. Ze hebben veel mooie piano’s voor elke portemonnee. Ook een snelle levering volgens afspraak.

Steven van der Hoeven

Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een Yamaha piano. Er werd ruimschoots de tijd genomen om de verschillende exemplaren te demonstreren en al mijn vragen werden helder beantwoord. De levering verliep uitstekend. De piano was helemaal nagelopen en afspraken zijn nagekomen. Uit alle tips die ik voor mijn specifieke situatie kreeg, blijkt een uitgebreide kennis en liefde voor het vak. Inmiddels staat de piano een half jaar bij mij thuis en speel ik elke dag met plezier. Ik kan Piano Select ten zeerste aanbevelen!

Marc-Peter van Dijk

Nog even een verlate reactie. Ik ben erg blij en tevreden met de bank. Hij zit heerlijk en ziet er geweldig uit. Draagt bij aan het speelplezier. Dus mijn complimenten en nogmaals dank.

Jasper van der Bijl

2 jaar geleden een Yamaha C5 vleugel bij Piano Select gekocht, na 5 keer proefspelen toch eindelijk de knoop doorgehakt! Kundig advies, scherpe prijs en een super service. Ook een dammp-chaser erbij aangeschaft, waardoor we nog maar 1 keer per jaar laten stemmen. Erg tevreden!!

Laura Klinkenberg

In oktober heb ik een prachtige silent piano uit de YU3S-serie gekocht. Alles ging op een heel prettige wijze, de levering ging perfect en ik speel nu alweer ruim twee maanden met heel veel plezier op mijn nieuwe instrument. Ik had dit jaren eerder moeten doen.

Rolan ter Schegget

Na een paar weken te hebben gespeeld op mijn Yamaha UX30A piano, ben ik nog steeds onder de indruk van de bijzonder volle en rijke klank van dit instrument. Een echte topper. Bij Piano Select heb ik vakkundig advies gekregen en een erg vriendelijke service. Tezamen met een lederen concertbank stond deze piano, na inbouw van een silent systeem, al een week later in mijn woonkamer. Een complete en snelle levering!

Teun Vermunt

Na levering van de piano die we bij Piano Select hadden gekocht, zagen we een kleine beschadiging aan de onderkant van de piano. Na een foto van de beschadiging opgestuurd te hebben werd een afspraak gemaakt en werden we binnen een dag geholpen. De beschadiging is prima weggewerkt en we zijn heel tevreden over het snelle herstelwerk!

Corinne Halkes-Bessels

Afgelopen donderdag is onze Yamaha UX3 piano gebracht en ik ben er heel erg blij mee. Er komt een prachtig en warm geluid uit en de piano speelt voortreffelijk. Ook mijn twee dochters vinden het een hele mooie piano met een mooi geluid en gemakkelijk speelt. Mijn oudste dochter die niet meer speelde heeft het zelfs weer opgepakt!

Sjaak Pieters

BXD-1 pianobank gekocht. Voor z’n prijs meer dan prima pianobank. Ziet er goed uit en kraakt niet. Zit lekker stevig en zacht, hoogte is goed af te stellen. Over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen.

Arie de Groot

Onze pianostemmer heeft inmiddels de bij jullie gekochte Yamaha U3 gestemd. Hij gaf ons een compliment over de kwaliteit van de piano. Wij zijn nu nog blijer. Dank jullie wel voor jullie geduld en hulp bij het uitzoeken van onze piano!

Mw. Kievits

Wij zochten voor onze zoon een beginners piano maar voelden ons verloren. Met jullie goede hulp hebben we gekozen voor een Yamaha U1. Onze zoon is heel blij en laat nu na een paar weken al wat leuke dingetjes horen. Nog bedankt.

P. Dekker

Ik wil jullie even complimenteren hoe jullie met je klanten omgaan. We zijn uitgebreid geholpen met de keuze van onze mooie Yamaha piano. Perfect, ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn kennisen…

Marjorie

De pianokruk voor de verjaardag van onze dochter binnen één dag in huis! Dat is nog eens een snelle levering.

Virginie Reus

Hartelijk dank voor de snelle levering van de pianolamp. Donderdagmiddag de mail van verzending en vrijdag om 13.00u werd het pakket door Post.nl afgeleverd. Het kado staat zeer fraai op de glanzend zwarte piano. Nogmaals dank.

Marcel Wierda

Ik heb poosje terug zonder te proberen etc. de gebruikte kawai CA5 gekocht bij jullie en laat graag weten dat alle 5 gezinsleden er lustig op los pingelen, dank voor de vlotte en correcte afwikkeling. Niks teveel beloofd, meer dan compliment, graag tot een volgende keer

Informatieve en toegankelijke site…. Ga zo door Piano Select!

Menu