Service & garantie

Service

Garantie

Een piano wordt vooraf uitgebreid geïnspecteerd en afgeregeld. Zo bent u verzekerd van 100% kwaliteit. Daarnaast ontvangt u een uitgebreide garantie. Op Yamaha instrumenten geldt een garantietermijn van 10 jaar (leeftijd t/m 25 jaar) of 5 jaar (leeftijd ouder dan 25 jaar). Op Kawai 3 tot 5 jaar. Op Eterna, Kaiser, Diapason en andere overige A-merk piano's geldt een garantietermijn van 3 jaar. Studie piano's gemiddeld 2 jaar. Meerdere garantie jaren zijn mogelijk. Bij de aankoop van een instrument ontvangt u het Piano Select Garantiecertificaat.

Service

Alle instrumenten worden voor verkoop in onze eigen werkplaats uitgebreid nagezien en afgeregeld. Zo nodig worden onderdelen vervangen. U krijgt dan ook een instrument dat minstens 10 jaar onderhoudsvrij speelplezier zal geven.

Uiteraard kunnen wij ook op langere termijn de afregelwerkzaamheden aan uw piano of vleugel verrichten. Zo blijft uw instrument goed bespeelbaar.

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen en kunnen wij u in onze showroom / werkplaats blijven ontvangen. Indien gewenst kunnen wij u ook op afstand informeren en adviseren middels video- en audiobestanden. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een privé afspraak, waarbij u alleen of met meerdere personen de showroom kunt betreden. Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd.

Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.

Ook plaatsen wij komende tijd elke week een nieuwe video van onze actuele werkzaamheden in de werkplaats. Zo kunt u meekijken met de revisie werkzaamheden van een U3 Yamaha Piano. Deze video's zijn te bekijken op onze Facebookpagina.

Muzikale groet,
Fam. Vreugdenhil

 maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur 
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer