Piano kopen tips en advies

Tips en advies voor het kopen van een Piano of Vleugel

Bent u van plan om een piano of vleugel te kopen? Bekijk dan hier onze tips en advies pagina, hier leest u alles wat u op weg kan helpen voor het vinden van de juiste piano of vleugel. Wanneer u zich verder wilt verdiepen dan biedt "Tipboek Piano en vleugel" u veel informatie.

Tipboek piano en vleugel

Het boek bespreekt alle elementen van het instrument in glasheldere taal. Zo wordt toegelicht welke elementen de klank van een piano bepalen, hoe u de verschillen tussen instrumenten kunt horen en zien, en wat u zelf aan het onderhoud van uw piano of vleugel kunt doen. De kennis over de werking van het mechaniek draagt bij aan een betere beheersing van de piano - en het boek wordt nergens te technisch. Ook piano-accessoires, silent piano's, stemmen en vervoer zijn onderwerpen die uitgebreid aan bod komen.

Aanbieding

De normale winkelprijs bedraagt 14,90 euro. Bij een bezoek aan de winkel van Piano Select kunt u een exemplaar aanschaffen voor slechts 4,90 euro!

Aanbevelingen

Het boek, geschreven in samenwerking met meer dan vijfentwintig pianisten, pianotechnici, pianodocenten en andere experts, wordt aanbevolen door topmusici:

'Breng zo'n ingewikkeld instrument maar eens zo duidelijk in kaart. Geweldig!' - Louis van Dijk

'Onmisbaar voor serieuze pianoliefhebbers.' - Ronald Brautigam

'Zeer informatief, met veel gevoel voor de praktijk. Onmisbaar voor beginners, pianotijgers en klavierleeuwen' - Michiel Borstlap

Openingstijden

maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Eventueel andere tijden op verzoek. Mail voor een afspraak.

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer