Eerst een Yamaha piano huren voor u koopt

De aanschaf van een piano is best een grote uitgave. Of misschien bent u nog niet zeker of uw kinderen na verloop van tijd nog willen doorgaan. Met het Piano Select "huurplan" kunt u een Yamaha piano huren met recht op koop. De looptijd bedraagt 6 tot 60 maanden.

  • Gedurende de looptijd hebt u drie keuzes:
    • Keuze 1: Na de looptijd is de piano uw eigendom;
    • Keuze 2: Als u wilt stoppen kunt na de minimale looptijd de huur per maand opzeggen. De minimale looptijd is afhankelijk van de looptijd. Bijvoorbeeld bij een looptijd van 60 maanden is dat 12 maanden;
    • Keuze 3: U kunt ook vervroegd kopen. De koopsom is dan het aantal openstaande termijnen maal het termijnbedrag exclusief rente (= prijs van de piano gedeeld door de looptijd in maanden). U betaalt dus geen onnodige rente.
  • U ontvangt de piano gestemd thuis.
  • De maandelijkse huurprijs is afhankelijk van de verkoopprijs, de gekozen looptijd en eventuele aanbetaling. U kunt ook een silent systeem meehuren.

Als u van dit huurplan gebruik wilt maken neemt u dan bij bezoek een geldig identiteitsbewijs en uw bankpas mee. Het huurplan wordt overigens niet bij een financiële instelling afgesloten, maar door Piano Select zelf gefinancierd. De rente is daardoor laag!

U kunt hieronder huurprijzen uitrekenen. Vul de koopprijs in, eventuele aanbetaling en kies een looptijd. Druk daarna op de "bereken" knop.

 
 
 
 

Openingstijden

maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer