De webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bij kleine producten (brievenbus) zijn de verzendkosten € 3,95 (binnen Nederland). Voor producten zoals pianobanken en pianolampen bedragen de verzendkosten € 4,95 (binnen Nederland).
Uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag bezorgd. Op moment van verzenden ontvangt u een email met een track&trace code. U kunt de aflevering volgen via de website www.tracktrace.nl. Mocht u niet thuis zijn dan ontvangt u bericht op welk PostNL servicepunt u uw bestelling kunt afhalen. Alle artikelen ontvangt u met een 10 dagen zichttermijn.

Kijkt u hier voor de bestelprocedure.

Voor advies of hulp bij het plaatsen van een bestelling, belt u met de Besteltelefoon (078-6127088). Zie voor de tijden de Openingstijden pagina.


Bestel & betaal informatie:
Betaalmogelijkheden bij Piano Select

Piano Select is houder van het "MKB Ok" keurmerk. Het keurmerk is bedoeld voor consumenten om veilig en betrouwbaar op internet te kunnen winkelen. Het keurmerk is een initiatief van Stichting MKB en Internet. Open- en eerlijk zaken doen vormen het fundament voor het keurmerk. Klantenservice

Pianobanken

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid inzake het Corona virus hebben wij maatregelen getroffen en kunnen wij u in onze showroom / werkplaats blijven ontvangen. Indien gewenst kunnen wij u ook op afstand informeren en adviseren middels video- en audiobestanden. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot het maken van een privé afspraak, waarbij u alleen of met meerdere personen de showroom kunt betreden. Accessoires en instrumenten die via de website worden besteld, worden uiteraard gewoon geleverd.

Mocht u vragen hebben omtrent de Corona maatregelingen of over onze producten en service, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.
Of voor meer inzage in ons bedrijf bekijk dan onze Facebookpagina.

Muzikale groet,
Fam. Vreugdenhil

 maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer