De webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bij kleine producten (brievenbus) zijn de verzendkosten € 3,95 (binnen Nederland). Voor producten zoals pianobanken en pianolampen bedragen de verzendkosten € 4,95 (binnen Nederland).
Uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag bezorgd. Op moment van verzenden ontvangt u een email met een track&trace code. U kunt de aflevering volgen via de website www.tracktrace.nl. Mocht u niet thuis zijn dan ontvangt u bericht op welk PostNL servicepunt u uw bestelling kunt afhalen. Alle artikelen ontvangt u met een 10 dagen zichttermijn.

Kijkt u hier voor de bestelprocedure.

Voor advies of hulp bij het plaatsen van een bestelling, belt u met de Besteltelefoon (078-6127088). Zie voor de tijden de Openingstijden pagina.


Bestel & betaal informatie:
Betaalmogelijkheden bij Piano Select

Piano Select is houder van het "MKB Ok" keurmerk. Het keurmerk is bedoeld voor consumenten om veilig en betrouwbaar op internet te kunnen winkelen. Het keurmerk is een initiatief van Stichting MKB en Internet. Open- en eerlijk zaken doen vormen het fundament voor het keurmerk. Klantenservice

Pianobanken

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

MAATREGELEN CORONAVIRUS
Ook in deze periode helpen wij u graag in uw zoektocht naar een piano of vleugel van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld via productvideo's of videoverbinding. Zo kunnen we u informeren waar u als klant op moet letten bij het aanschaffen van een instrument, en delen wij onze passie voor het werk wat wij doen. Lees hier onze maatregelen en mogelijkheden inzake het coronavirus. 

Aanbieding tijdens de Lockdown-periode:
Uw pianogeluid uitzetten, en op uw akoestische piano met een hoofdtelefoon spelen? Dat is mogelijk met een Silent Systeem! Geen geluidsoverlast voor uw huisgenoten en buren, en ideaal als u ongestoord voor uzelf wilt oefenen met behoud van uw akoestische speelgevoel.

Voor klanten binnen 25 km van onze showroom bieden wij 10% korting op de Genio Silentsystemen, en rekenen wij geen reis- en inbouwkosten. Wilt u weten of een Silent Systeem geschikt is voor uw piano? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer