1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai E-200 piano

Kawai E-200 piano

Kawai E-200 piano

Serienummer: F168584
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Cataloguswaarde: € 5277

5.277,00

Silent systeem: Momenteel niet ingebouwd
Huurprijs: Flexibele betaling mogelijk

Verkoopprijs Piano Select: Neem vrijblijvend contact op voor onze verkoopprijs, of bezoek onze showroom waar u in alle rust onze instrumenten kunt bespelen!

Eigenschappen
Merk: Kawai
Bouwserie: K-serie
Model: E-200
Hoogte: 114
Kleur: Zwart mat
Mechaniek: Millenium III met ABS-Carbon
Hamerkoppen: Mahonie met ondervilt
Toetsbeleg: Acryl/Bakeliet
Toetsenklep: Slowfall
Pedalen: 3
Gewicht: 200 kg
Afmetingen: 57 × 149 × 114 cm
Garantie: 7 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe piano is het zilveren pakket. Wilt u zeker zijn van de beste zorg voor uw nieuwe piano de eerste 2 jaar? Neem dan een upgrade naar het gouden pakket.

Omschrijving

De Kawai E-200 is een volwassen piano voor een scherpe prijs! De E-200 heeft precies hetzelfde ontwerp en specificaties als de K-200. Het verschil is de mat zwarte afwerking van de kast. Dat betekend dat u het verfijnde speelgevoel en de expressieve klank van de K-200 krijgt voor de prijs van een studiepiano! De Kawai E-200 is uitgerust met het revolutionaire Millennium III mechaniek van ABS-carbon. De E-200 wordt gekenmerkt door een verfijnde aanslag, en warme open klank. De ideale piano voor de (beginnende) pianoleerling of (muziek)school!

Klank

De zangbodem van een piano is een van de belangrijke onderdelen voor het klankkarakter. De Kawai E-200 heeft een massieve zangbodem van vurenhout wat een uitgebreid selectieproces ondergaan heeft. De hamerkop raakt de snaar, de snaar brengt via de kam het geluid over op de zangbodem. De zangbodem versterkt de doorgegeven klank. De eigenschappen en kwaliteit van het hout bepalen voor een groot gedeelte het volume en het karakter van de klank. Ook de hamerkop heeft grote invloed op het karakter van de klank. De hamerkop van de E-200 is opgebouwd uit een mahoniehouten kern, voorzien van een laag ondervilt en daaroverheen het bovenvilt. Dit zorgt ervoor dat de toon een mooi warm karakter heeft en komt de stabiliteit ten goede.

Millennium III mechaniek

De Kawai E-200 is uitgerust met het Millennium III mechaniek. De vleugels van Kawai zijn al lange tijd voorzien van dit mechaniek. Uniek zijn de onderdelen van ABS-carbon. Traditioneel worden pianomechanieken gemaakt met voornamelijk houten onderdelen. Hout zet uit en krimpt bij verschillen in luchtvochtigheid en temperatuur. In tegenstelling tot de traditionele mechanieken is ABS-carbon lichter, sterker en heeft het geen invloed van verschillen in luchtvochtigheid! Dit resulteert in een lichte aanslag, met een zeer betrouwbaar en stabiel mechaniek.

Conclusie Piano Select

Met de specificaties van de Kawai K-200, is de E-200 in zijn mat zwarte uitvoering een geweldige “volwassen” piano voor de prijs van een studiepiano. De hoogte, verhoudingen van het mechaniek en grootte van de zangbodem zijn uniek in het prijssegment waar onder andere de Yamaha B-serie en Kawai K-15E in vallen. Een zeer geschikte piano voor de (beginnende)pianoleerling of pianist met een budget rond de € 5000,-. De Kawai E-200 is voorzien van luxe opties zoals een brede lessenaar (100cm) en slowfall klavierklep.

Servicepakket

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe Kawai Piano is het zilveren pakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, 7 jaar garantie, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek, schoonmaakset, en een extra stembeurt. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.