1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Merken
  4. Kawai
  5. Kawai K-200 ATX4 silent piano

Kawai K-200 ATX4 silent piano

Kawai K-200 ATX4 silent piano

Serienummer: F180375
Bouwjaar: 2022
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Cataloguswaarde: € 8592

8.592,00

Silent systeem: Kawai ATX4
Huurprijs: Flexibele betaling mogelijk

Verkoopprijs Piano Select: Neem vrijblijvend contact op voor onze verkoopprijs, of bezoek onze showroom waar u in alle rust onze instrumenten kunt bespelen!

Eigenschappen
Merk: Kawai
Bouwserie: K-200-K-serie
Model: K-200-K-200 ATX
Hoogte: 114
Kleur: Wit Hoogglans-Wit Hoogglans met zilver hardware-Zwart Hoogglans-Zwart Hoogglans met zilver hardware
Mechaniek: Millenium III met ABS-Carbon
Hamerkoppen: Mahonie met ondervilt
Toetsbeleg: Acryl/Bakeliet
Toetsenklep: Slowfall
Pedalen: 3
Gewicht: 200 kg
Afmetingen: 57 × 149 × 114 cm
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe piano is het zilveren pakket. Wilt u zeker zijn van de beste zorg voor uw nieuwe piano de eerste 2 jaar? Neem dan een upgrade naar het gouden pakket.

Omschrijving

De Kawai K-200 ATX4 silent piano is een piano die dag en nacht gebruikt kan worden. Overdag geniet u van de prachtige klanken van deze akoestische piano met revolutionair design. In de avonduren kunt u eenvoudig het akoestische geluid uitschakelen, en heeft u toegang tot geweldige digitale klanken op uw hoofdtelefoon met het nieuwe AnyTime X4 silent systeem. Zo kunt u naar hartelust spelen met een akoestische aanslag, zonder dat buren of huisgenoten hinder van uw pianogeluid hebben!

Millennium III mechaniek

De Kawai K-200 ATX4 is uitgerust met het Millennium III mechaniek. Een mechaniek wat het resultaat is van een zoektocht naar een mechaniek wat sneller repeteert, meer controle biedt en stabiel blijft onder wisselende luchtvochtigheid. Dit heeft Kawai gerealiseerd met het ontwikkelen van ABS-Carbon: een stof die niet uitzet en samentrekt met luchtvochtigheidsverschillen, en zowel sterker als lichter in gewicht is. Een mechaniek wat door vele pianisten en technici geroemd wordt!

Klank

De massieve vurenhouten zangbodem, zorgvuldig geselecteerd, én hoogkwalitatief vilt voor de hamerkoppen met een mahoniehouten kern en ondervilt, zorgen voor een prachtig warm akoestische klank in deze Kawai K-200 ATX4. Is de akoestische klank iets te hard voor huisgenoten of buren? U heeft op deze silent piano ook nog een studievilt waarbij u het akoestische pianogeluid met 50% reduceert. Met het middelste pedaal schakelt u eenvoudig het akoestische pianogeluid volledig uit, om via het silent systeem met hoofdtelefoon verder te spelen. Het AnyTime X4 silent systeem is uitgerust met o.a. de schitterende klanken van de Shigeru Kawai concertvleugel. Deze vleugelklanken zijn via de de laatste sampling- en modelling techniek vormgegeven, wat resulteert in een breed klankspectrum en authentieke klankverandering bij verschillen in dynamiek. Met de Virtual Technician functie past u in de app eenvoudig het volledige klankkarakter van de pianoklanken aan naar wens. Van de boventonen tot resonanties van snaren, dempers, klankkast of het geluid van terugvallende hamers. Naast de rijke klanken van de gesamplede Kawai piano’s en vleugels, komt het silent systeem ook met uitgebreide klanken waaronder: E-piano’s, Hammondorgels, kerkorgels, strijkers, koorklanken, gitaarklanken etc. In de dual mode kunt u 2 verschillende geluiden gelijktijdig laten klinken als u speelt. In de split mode kunt u de linkerkant van het klavier een ander geluid laten klinken dan de rechterkant van het klavier.

IHSS sensor

Uniek aan het AnyTime X4 systeem is de plaatsing van de sensoren die de registreren welke toets en hoe hard deze wordt aangeslagen. Waar alle andere merken deze sensor onder de toetsen plaatsten (over het algemeen de meest vervuilde plek van de piano), heeft Kawai de sensoren in het mechaniek bij de hamerstelen verwerkt. De snelheid waarmee de hamerkoppen de snaren aanslaan zijn hier bepalend voor het weergeven van de geluidssterkte. De wijze waarop de sensoren de aanslagen herkennen zorgen voor rijke expressiemogelijkheden en het creëren van verfijnde nuances. Een preciezer systeem dan Kawai’s Intergrater Hamer Sensing System (IHSS) is er niet op de markt.

Bluetooth bediening en audio

De Kawai K-200 ATX4 silent piano bedient u eenvoudig met uw telefoon of tablet. Het AnyTime X4 systeem heeft buiten een volumeregelaar geen fysieke bedieningsknoppen of scherm meer. Via bluetooth koppelt u eenvoudig uw mobiele apparaat, en bedient u volledig het menu en de geluiden van uw silent systeem. Communiceert het systeem ook MIDI informatie en Bluetooth Audio. Dat laatste zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt meespelen met uw favoriete muziek!

Kawai heeft al een geïntegreerde lessen functie, waarin een ruim assortiment aan bekende etudes van klassieke componisten zoals Bach, Burgmüller en Chopin zijn opgenomen in het instrument. Deze kunt u eenvoudig afspelen, terugvinden in de bijgeleverde bladmuziek!

Conclusie Piano Select

Wij zijn enorm enthousiast van de piano’s van Kawai, wat ernaar streeft om de akoestische piano te blijven doorontwikkelen volgens de nieuwe technieken. In combinatie met de laatste digitale ontwikkelingen, is de Kawai K-200 ATX4 de perfecte piano voor de pianist die het beste van zowel de akoestische beleving als silent modus zoekt. Met haar verfijnde en voorspelbare aanslag, warme open klank, prachtig design en allernieuwste silent systeem is dit een piano met zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Unieke slimme elementen die zeker nog genoemd moeten worden zijn de slowfall klavierklep, 100cm brede lessenaar, studievilt (dempt het akoestische geluid), en automatische uitschakeling van het silent systeem na een periode van inactiviteit om energie te besparen. De piano wordt geleverd inclusief Kawai’s hoogwaardige SH-9 hoofdtelefoon die speciaal is afgestemd om de Kawai klankopwekking.

Deze piano is naast hoogglans zwart ook leverbaar in wit hoogglans, en zwart hoogglans met zilver hardware of wit hoogglans met zilver hardware.

Servicepakket

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Het meest gekozen pakket bij een nieuwe Kawai Piano is het zilveren pakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, 7 jaar garantie, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek, schoonmaakset, en een extra stembeurt. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.