Diapason 132-AE piano

Serienummer: M93040
Bouwjaar: 1982
Staat meubel: Goed
Technische staat: Goed
Occasionprijs
Silent systeem: Momenteel niet ingebouwdOptie: Genio Essence €1275,-Optie: Genio Premium €1575,-

Bent u geïnteresseerd in deze piano, dan kunt u met ons een afspraak maken voor bezichtiging.

Eigenschappen
Merk: Kawai-Diapason
Bouwserie: 132AE
Model: 132AE
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Hoogte: 132
Garantie: 5 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Bij aankoop van een piano kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Voor vleugels bieden we u graag een aanbieding op maat.

Omschrijving

Momenteel onder revisie: interessante Diapason 132-AE uit 1982! Deze piano is vergelijkbaar met de U3 Yamaha piano vanwege een vergelijkbare hoogte. Deze piano heeft mooie diepe bassen, een levendig middenregister en een sprekende melodie. We verwachten deze piano begin januari verkoopklaar te hebben!

Diapason is een merk met piano’s gebouwd door Kawai, maar voor een lagere prijs. Bijzonder aan de Diapason-serie is dat deze is ontworpen door Mr. Ohhashi, een voormalig Yamaha ingenieur/technicus die gestudeerd heeft bij Bechstein piano’s in Duitsland. Met als resultaat dat de Diapason een warme Europese toon heeft. Wij van Piano Select zijn blij dat wij deze prachtige serie aan kunnen bieden.

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.