Yamaha U2 (U2M) piano

Serienummer: 3661490
Bouwjaar: 1983
Staat meubel: Goed
Technische staat: Goed
Occasionprijs
Silent systeem: Momenteel niet ingebouwdOptie: Genio Essence €1275,-Optie: Genio Premium €1575,-

Bent u geïnteresseerd in deze piano, dan kunt u met ons een afspraak maken voor bezichtiging.

Eigenschappen
Merk: Yamaha
Bouwserie: U2
Model: U2M
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 3
Hoogte: 126
Made in Japan: Ja, met JUPA certificaat
Gewicht: 217 kg
Afmetingen: 150 × 61 × 121 cm
Garantie: 5 jaar-uitbreidbaar tot 10 jaar (Gouden Servicepakket)
Resterende levensduur bedraagt circa 40 jaar
Waarom een piano van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
ONZE SERVICEPAKKETTEN

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Bij aankoop van een piano kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. Voor vleugels bieden we u graag een aanbieding op maat.

Omschrijving

Omdat wij deze piano naar nog een niveau hoger willen tillen, hebben wij deze tijdelijk uit de verkoop gehaald om hem te verwennen met nieuwe hamerkoppen voor een nog mooier klankbeeld en dynamisch bereik.

Een zeldzame Yamaha U2M piano, bouwjaar 1983. Met zijn technische verhoudingen is de Yamaha U2 piano een perfecte combinatie van een U1 en U3. Hij heeft een kortere weg van toets naar hamerkop dan de U3, wat hem de controle geeft die u bij een U1 voelt. Door de langere snaren en grotere zangbodem heeft hij diepere en vollere klanken van de U1, waardoor hij de klankervaring heeft als een U3. Het klavier speelt soepel en verfijnd. Zowel technisch als qua uiterlijk in goede conditie. Tijdens de revisie is deze Yamaha U2M piano onder andere voorzien van nieuwe zwarte toetsen. Van harte welkom om deze unieke piano in onze showroom te komen bespelen!

Bij aankoop van een piano bij Piano Select kunt u kiezen uit verschillende servicepakketten. De standaard optie bij occasion piano’s is het bronzen servicepakket. In dit pakket zit onder andere: Transport, pianobank, soccles, hygrometer, luxe stofdoek. Lees hier meer over de Piano Select servicepakketten bij aankoop van een piano.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze piano en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.