1. Home
  2. Piano’s & vleugels
  3. Occasion piano's en vleugels
  4. Occasion vleugels
  5. Yamaha S400B handgemaakte vleugel

Yamaha S400B handgemaakte vleugel

Yamaha S400B handgemaakte vleugel

Serienummer: 3892853
Bouwjaar: 1984
Staat meubel: Uitstekend
Technische staat: Uitstekend
Cataloguswaarde: € 52.436,-
Occasionprijs

28.000,00

Silent systeem: Momenteel niet ingebouwdOptie: Genio Premium €2395,-

Bent u geïnteresseerd in deze vleugel, dan kunt u met ons een afspraak maken voor bezichtiging.

Eigenschappen
Merk: Yamaha
Bouwserie: S4
Model: S400B
Kleur: Zwart Hoogglans
Pedalen: 2
Lengte: 190
Silent: Momenteel niet ingebouwd, Optie: Genio Premium €2395,-
Gewicht: 338 kg
Afmetingen: 190 × 148 × 101 cm
Resterende levensduur bedraagt circa 35 jaar
Waarom een vleugel van PianoSelect?
  • Instrumenten van hoge kwaliteit;
  • Vakkundig gereviseerd en afgeregeld;
  • Uitgebreide service en garantie;
  • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
  • Advies door pianotechnici die ook als docent werkzaam zijn.
PREMIUM SERVICEPAKKET T.W.V. € 1500,-

Bij PianoSelect bent u verzekerd van goede service. Ook ná uw aankoop. Zo worden onze nieuwe vleugels afgeleverd met een premium servicepakket pakket! Hierin vindt u:

Omschrijving

Een sublieme Yamaha S400B handgemaakte vleugel uit 1984, in A+ klasse topstaat! Een prachtig instrument, uniek onder de Yamaha vleugels. Met een zeer nauwkeurig en verfijnde aanslag in combinatie met het grote dynamische bereik is dit een vleugel met groot speelgenot voor pianisten. Deze vleugel heeft bij ons een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad. Hierbij zijn onder andere het toetsbeleg vervangen, de hamerkoppen uitgebreid onderhouden en geïntoneerd, is het instrument volledig afgeregeld en het meubel gepolijst. Een instrument waar we een aantal maanden vol passie en aandacht aan hebben gewerkt, om de veelzijdigheid van het instrument te leren kennen en dit met de afregeling er maximaal uit te kunnen halen.

Het kwaliteitsverschil en ‘handgemaakte’ van deze Yamaha S400B vleugel in de selectie van materialen, hoogkwalitatief materiaalgebruik en de verhoudingen tussen de materialen. Zo brengt deze vleugel een warmere en meer gelaagde toon dan de Yamaha C-serie vleugels. Het touché voelt iets gewogen maar soepel, en bijzonder nauwkeurig. De klank is vol en prachtig in balans. Door de gelaagdheid biedt deze vleugel de mogelijkheid om meerdere melodielijnen goed te kunnen volgen zonder de warmte en volheid te verliezen.  Een instrument wat u uitnodigt om vrijblijvend te komen proefspelen om te ervaren wat het u te bieden heeft.

PREMIUM SERVICEPAKKET T.W.V. € 1500,-

Deze Yamaha S400B vleugel wordt geleverd met een premium servicepakket, de beste zorg voor uw vleugel! Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn voor ons belangrijk. Zo kiezen wij ervoor om onze vleugels standaard te leveren met Dampp-Chaser klimaatbeheersingssysteem, luxe concertbank, transport (begane grond NL), 7 jaar garantie, soccles, luxe stofdoek, schoonmaakset.

Informatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze vleugel en wilt u graag meer informatie ontvangen dan er nu getoond wordt? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan

AVG
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Openingstijden
MaandagBezoek op afspraak*
DinsdagBezoek op afspraak*
WoensdagBezoek op afspraak*
DonderdagBezoek op afspraak*
Vrijdag10.30u-17.00u
Zaterdag10.30u-17.00u
ZondagGesloten
* Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.