1. Home
 2. Piano’s & vleugels
 3. Silent
 4. Digitale piano's
 5. Kawai ES520 digitale piano

Kawai ES520 digitale piano

Kawai ES520 1

Klik op de kleine foto’s om deze in het groot te bekijken.

Kawai ES520 digitale piano

Bouwjaar: 2021
Staat meubel: Nieuw
Technische staat: Nieuw
Nieuwprijs: € 1180,00
Adviesprijs Kawai
1.099,001.399,00
Silent systeem: Niet mogelijk
Huurprijs: Op aanvraag

Verkoopprijs Piano Select: We nodigen u graag uit in onze showroom om dit instrument in alle rust te komen bespelen, en in gesprek te gaan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Eigenschappen
Merk: Kawai
Bouwserie: ES-serie
Kleur: Wit-Zwart
Pedalen: 1-Uitbreidbaar tot 3
Hoogte: 14,5
Gewicht: 14.5 kg
Afmetingen: 37.5 × 134 × 14.5 cm
Waarom een piano van Pianoselect
 • Instrumenten van hoge kwaliteit;
 • Vakkundig gereviseerd en klaargemaakt;
 • Gratis stemming aan huis als uw instrument binnen 6 maanden ontstemd;
 • Uitgebreide service en garantie;
 • Levering inclusief pianobank, sokkels voor onder de wielen en digitale hygrometer.
Omschrijving

De Kawai ES520 is een digitale stagepiano met uitgebreide klanken en functionaliteit. De ‘kleine broer’ van de ES920. Het voordeel van een stagepiano is dat deze makkelijk mee te nemen is, omdat deze geen standaard meubelombouw heeft. Door de 40watt ingebouwde speakers kunt u eenvoudig thuis op deze stagepiano spelen. Voor een optreden neemt u de ES520 eenvoudig mee, en bevat deze alle aansluitingen om aangesloten te worden op een mengpaneel of speaker. Daarnaast is er ook nog een mooie mogelijkheid om de ingebouwde speakers op dat moment uit te schakelen.

Klavier

Met het Responsieve Hammer Compact II klavier wordt het natuurlijke gewichtsverloop van een akoestische piano nagebootst. Net zoals bij een akoestische piano zijn de bassen iets zwaarder dan de toetsen in de discant. Deze semi-gewogen toetsen in combinatie met het 3-sensorsysteem zorgen voor een prettige speelbeleving. Het klavier biedt ook de mogelijkheden voor verfijnde dynamische verschillen, van zacht pianissimo tot een krachtig fortissimo. De toetsen hebben een matte afwerking wat erg fijn speelt.

Klanken

De Kawai ES520 bevat de prachtige klanken van de Kawai concertvleugels SK-EX en EX. Door een gecompliceerd opname- en analyseproces wordt het karakter van elke afzonderlijk toon tot in detail gereproduceerd. Dit biedt u als pianist een groot dynamisch bereik en de mogelijkheid om een mooi emotioneel spel uit te drukken. Naast deze vleugels biedt de ES520 ruim 30 andere piano-, elektronische piano-, orgel- en strijkersgeluiden. Voor elk geluid zijn eenvoudig extra effecten zoals galm, chorus, delay, rotary en meer toe te voegen. Ook kunt u de geluiden door verschillende versterkermodellen laten klinken. Zeker met de elektronische piano’s en hammond orgels biedt dit uitgebreide mogelijkheden. Bij het aansluiten van een 3 pedaalsunit is ook de snelheid van de rotary speaker bij de hammond orgels te schakelen met het linkerpedaal.

De ES520 bevat ook een ritme-sectie met automatische begeleidingsarrangementen in verschillende muziekstijlen. Met oa. drums, bas, gitaar en orgel kunt u uw spel nog verder ondersteunen.

Aansluitingen

De Kawai ES520 digitale stagepiano heeft meerdere aansluitmogelijkheden. Zo zijn er audio-uitgangen (LINE OUT) om de ES520 aan te sluiten op versterkte audio-apparatuur in grotere ruimtes. Dit is handig als u speelt in kerken, op het podium of in de buitenlucht. Daarnaast is de ES520 ook uitgerust met USB-to-host en midi aansluitingen, om zo het klavier te gebruiken om extra geluiden op uw laptop/midi-device af te spelen. Ook de stereo-ingang (LINE IN) is prettig. Hiermee kunt u geluiden vanaf een telefoon, tablet of laptop afspelen via de ingebouwde luidsprekers.

Naast de bedraadde aansluitingen, is de Kawai ES520 ook uitgerust met Bluetooth. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om MIDI signaal uit te sturen naar uw smartphone of tablet, en kunt u muziek afspelen op het geluidssysteem van de ES520.

ACCESSOIRES

Naast de aanschaf van een losse Kawai ES520 stagepiano, is het ook mogelijk om deze aan te schaffen met een aantal accessoires:

Kawai ES520 plus pakket – € 1349,-

Plaats de Kawai ES520 eenvoudig op het degelijke designstandaard, en zet deze met 4 bijgeleverde draaiknoppen vast. Wilt u hem meenemen naar een optreden? Draai de 4 draaiknoppen los, en neem de ES520 met slechts 14,5 kg eenvoudig met u mee!

 • Kawai HM-5 pianostandaard voor ES520 of ES920
 • Kawai F-302 pedaalset met 3 pedalen
Kawai ES520 compleet pakket – € 1399,-

Plaats de Kawai ES520 eenvoudig op het degelijke designstandaard, en zet deze met 4 bijgeleverde draaiknoppen vast. Wilt u hem meenemen naar een optreden? Draai de 4 draaiknoppen los, en neem de ES520 met slechts 14,5 kg eenvoudig met u mee! Compleet met meegeleverde pianobank t.w.v. € 125,-. Het ideale pakket voor uw muziekhoek thuis!

 • Kawai HM-5 pianostandaard voor ES520 of ES920
 • Kawai F-302 pedaalset met 3 pedalen
 • Feurich pianobank hoogglans zwart

Afspraak maken

Indien u geïnteresseerd bent in deze piano vragen wij u om hieronder uw gegevens en voorstel voor een datum en tijd door te geven, zodat we u persoonlijk kunnen helpen.

  Bent u geïnteresseerd in een silent systeem (indien mogelijk)?

  Openingstijden
  MaandagBezoek op afspraak*
  Dinsdag10.30 u - 17.00 u
  WoensdagBezoek op afspraak*
  DonderdagBezoek op afspraak*
  Vrijdag10.30 u - 17.00 u
  Zaterdag10.30 u - 17.00 u
  ZondagGesloten
  * Deze dagen zijn wij overwegend in de showroom aan het werk, maar zijn wij ook regelmatig afwezig voor stembeurten en onderhoud bij klanten thuis. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Stuur ons eenvoudig uw afspraakverzoek, ook deze dagen nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u.
  Menu