Gratis bladmuziek!

Het gebeurt vaak dat wij in onze showroom pianostukken voorspelen aan onze klanten. Dit kunnen bekende klassieke werken zijn, popliederen of een swingend jazznummer. Geregeld laten wij ook eigen improvisaties of gearrangeerde muziek horen, waarop vaak de vraag gesteld wordt of deze muziek beschikbaar is. Na meerdere verzoeken hebben we er voor gekozen deze muziek uit te werken en beschikbaar te stellen voor onze klanten. Via de video is er een opname te zien en te horen. Gratis bladmuziek is te vinden in het pdf-bestand. We wensen u veel studieplezier toe.1Chopin prelude variatie opus 28. No.20

U kunt hier de bladmuziek (pdf bestand) van de Chopin prelude variatie opus 28. No.20 downloaden.2Stille Nacht

U kunt hier de bladmuziek (pdf bestand) van Stille Nacht downloaden.3Improvisatie

U kunt hier de bladmuziek (pdf bestand) van de improvisatie met als titel "La Speranza e L'amore" downloaden.

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

MAATREGELEN CORONAVIRUS
Ook in deze periode helpen wij u graag in uw zoektocht naar een piano of vleugel van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld via productvideo's of videoverbinding. Zo kunnen we u informeren waar u als klant op moet letten bij het aanschaffen van een instrument, en delen wij onze passie voor het werk wat wij doen. Lees hier onze maatregelen en mogelijkheden inzake het coronavirus. 

Aanbieding tijdens de Lockdown-periode:
Uw pianogeluid uitzetten, en op uw akoestische piano met een hoofdtelefoon spelen? Dat is mogelijk met een Silent Systeem! Geen geluidsoverlast voor uw huisgenoten en buren, en ideaal als u ongestoord voor uzelf wilt oefenen met behoud van uw akoestische speelgevoel.

Voor klanten binnen 25 km van onze showroom bieden wij 10% korting op de Genio Silentsystemen, en rekenen wij geen reis- en inbouwkosten. Wilt u weten of een Silent Systeem geschikt is voor uw piano? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer