Pianowinkel en werkplaats

Piano Select

Muziek geeft kleur aan het leven. Elk ervaart muziek op zijn eigen manier. De één vindt het heerlijk om te luisteren. De ander wil graag zelf muziek maken. Piano Select is een pianowinkel met de service en kennis van de ouderwetse vakman. Bij Piano Select vindt u alles op het gebied van occasion Yamaha piano’s, vleugels en andere A-merk piano's. Van standaard Yamaha U1 en U3 piano's tot de meest luxe UX5/YU5 modellen. U vindt ook silent piano's, Yamaha C-serie vleugels en andere merken die door Yamaha en Kawai gefabriceerd zijn. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Alles staat speelklaar opgesteld, u kunt uitgebreid vergelijken.

Topkwaliteit Yamaha piano's en Kawai piano's

Om te leren pianospelen en talent optimaal tot ontwikkeling te laten komen is het belangrijk te beschikken over een goede piano. Yamaha en Kawai worden wereldwijd geroemd om hoogstaande Japanse techniek en bouwkwaliteit plus een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Advies

Elke piano bezit een eigen karakter en ook uw situatie is weer anders. Onze pianotechnici beschikken over veel vakkennis en ervaring met uw speelsituatie. Of u nu een absolute beginner bent of ver gevorderd, wij adviseren u graag. Piano Select let bij de inkoop sterk op de technische staat en verkoopt enkel eersteklas instrumenten.

Bespaar meer dan 50%

Een Yamaha piano gaat meer dan 75 jaar mee. Met een occasion bespaart u al snel 50% tot maar liefst 70% op de nieuwprijs! Piano Select is als Yamaha en Kawai occasion specialist in staat scherp in te kopen. Voor u betekent dat instrumenten van hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Eigen werkplaats

Alle instrumenten worden voor verkoop in onze werkplaats uitgebreid nagezien en afgeregeld. U koopt dan ook een instrument dat nog tientallen jaren meegaat en minstens 10 jaar onderhoudsvrij is.

Klassieke Service & Garantie

Met een ervaren team van pianotechnici verleent Piano Select service door heel Nederland en België. Op elk instrument krijgt u garantie.

Flexibele betalingsmogelijkheden

Aanschaf van een goede piano is best een grote uitgave. Piano Select biedt u flexibele betalings en huurkoop mogelijkheden.

Onze klanten

Piano Select levert zowel in Nederland als België. Aan particulieren maar ook aan het conservatorium in Amsterdam, veel studenten van Codarts (het Rotterdams conservatorium), leerlingen van diverse muziekscholen, kerken en theaters.

Bezoek onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze Yamaha piano's.

Het Piano Select team:

Tjeerd Vreugdenhil - piano specialist

Jan Pieter Vreugdenhil - bedrijfsvoering

Anja Vreugdenhil - verkoop ondersteuning

Markes Mouthaan - docent / pianospecialist
zie ook www.mcmouthaanmusic.nl

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

MAATREGELEN CORONAVIRUS
Ook in deze periode helpen wij u graag in uw zoektocht naar een piano of vleugel van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld via productvideo's of videoverbinding. Zo kunnen we u informeren waar u als klant op moet letten bij het aanschaffen van een instrument, en delen wij onze passie voor het werk wat wij doen. Lees hier onze maatregelen en mogelijkheden inzake het coronavirus. 

Aanbieding tijdens de Lockdown-periode:
Uw pianogeluid uitzetten, en op uw akoestische piano met een hoofdtelefoon spelen? Dat is mogelijk met een Silent Systeem! Geen geluidsoverlast voor uw huisgenoten en buren, en ideaal als u ongestoord voor uzelf wilt oefenen met behoud van uw akoestische speelgevoel.

Voor klanten binnen 25 km van onze showroom bieden wij 10% korting op de Genio Silentsystemen, en rekenen wij geen reis- en inbouwkosten. Wilt u weten of een Silent Systeem geschikt is voor uw piano? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer