Klantenservice webwinkel

In de webwinkel van Piano Select vindt u accessoires voor piano's en vleugels. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.Verzendkosten

Bij kleine producten die door de brievenbus passen bedragen de verzendkosten € 3,95 (binnen Nederland). Voor grotere producten zoals pianobanken en pianolampen bedragen de verzendkosten € 4,95 (binnen Nederland).Bezorging

Uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag op het opgegeven adres bezorgd (bij u thuis of op uw werk). Op moment van verzenden ontvangt u nog een email ter bevestiging en een track&trace code. U kunt de aflevering volgen via de website www.tracktrace.nl en het daar ingeven van uw postcode en de ontvangen track&trace code. Mocht u niet thuis zijn dan ontvangt u bericht (in de brievenbus) op welk PostNL servicepunt (bij u in de buurt) u uw bestelling kunt afhalen.Zichttermijn

Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u deze 10 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en gebruiken, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de 10 dagen wordt de koopovereenkomst definitief.

Controleert u direct na ontvangst van uw artikel of het onbeschadigd en compleet aan u geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst via het contactformulier of telefonisch via 078-6127088 aan ons te melden.Ruilen & retouren

Mocht u de bestelling willen ruilen of retourneren, dan kan dit indien deze:

 • binnen de zichttermijn van 10 dagen wordt teruggestuurd;
 • in de onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking zit;
 • compleet en onbeschadigd is.

Geopende artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Deze artikelen worden naar u teruggestuurd en de gemaakte kosten zullen in rekening worden gebracht. Sommige artikelen mag u alleen retourneren als de verpakking ongeopend is. Denk aan gebruiksartikelen zoals polish of toetsreiniger.

Wanneer er sprake is van een fabricagefout of beschadiging tijdens transport, krijgt u de kosten voor het retourzenden terug. Hiervoor dient u contact op te nemen via het contactformulier of telefonisch via 078-6127088.

Retouren stuurt u naar onderstaand adres:
Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331 EE ZwijndrechtBestelprocedure

Het bestellen verloopt als volgt:

 • Klik het artikel aan waarin u geïnteresseerd bent;
 • Heeft u besloten om het artikel te kopen, klik dan op de knop ‘In Wagentje’;
 • U ziet nu ‘Uw winkelwagentje’ met de inhoud. U kunt eventueel nog artikelen verwijderen of het aantal aanpassen;
 • Bent u klaar met winkelen? Klik dan op ‘Afrekenen’;
 • Om uw bestelling te kunnen verwerken, vragen wij u uw gegevens in te vullen;
 • Vervolgens kunt u kiezen of u uw bestelling thuis wilt laten bezorgen, of dat u het zelf wilt afhalen in de winkel;
 • Hierna kunt u aangeven hoe u wilt betalen (direct, vooraf of achteraf, zie Betaalmogelijkheden);
 • Als alles naar uw wens is plaatst u uw opdracht.

U krijgt na afloop een bevestiging per e-mail van uw bestelling.
Tip: u kunt uw bestelling ook op uw werkadres laten bezorgen. Uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag op het opgegeven adres bezorgd (bij u thuis of op uw werk). Op moment van verzenden ontvangt u nog een email ter bevestiging en een barcode. U kunt de aflevering volgen via de website www.tracktrace.nl en het daar ingeven van uw postcode en de ontvangen barcode. Mocht u niet thuis zijn dan ontvangt u bericht (in de brievenbus) op welk TNT post servicepunt (bij u in de buurt) u uw bestelling kunt afhalen. Alle artikelen ontvangt u met een 10 dagen zichttermijn. Voor persoonlijk contact, advies, of hulp bij het plaatsen van een bestelling, belt u met de Besteltelefoon (078-6127088). Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.Keurmerk

MKB OK keurmerk

Piano Select is houder van het "MKB Ok" keurmerk. Het keurmerk is bedoeld voor consumenten om veilig en betrouwbaar op internet aankopen te verrichten. Het keurmerk is een initiatief van Stichting MKB.Betaalmogelijkheden

U kunt bij Piano Select op 3 manieren betalen:

1. Betalen met iDEAL
Via internetbankieren van deABN AMRO Bank, Postbank, Rabobank, SNS of Fortis Bank, kunt u met iDEAL veilig en gemakkelijk uw aankoop direct afrekenen! Via iDEAL betaalt u in uw eigen vertrouwde internetbankier omgeving.

Bij het afrekenen van uw bestelling kiest u "iDEAL" als betaalmethode. Hierna selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Na uw toestemming wordt het bedrag direct van uw rekening afgeschreven. Klik hier om de iDEAL demo te bekijken.

2. Betaling vooraf via vooruitbetaling
U kunt het totaalbedrag ook zelf vooraf overmaken, bijvoorbeeld met internetbankieren of een overschrijvingsformulier. U kunt uw betaling overmaken naar: rekeningnummer NL12RABO0308245954 t.n.v. Piano Select, Zwijndrecht. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden. Deze vindt u op uw factuur in de bevestigings email.
Na ontvangst van uw betaling sturen wij uw bestelling direct toe.

3. Creditcard
Betaal veilig en gemakkelijk met Visa of Mastercard via de beveiligde server van de Rabobank. Omdat de betaling volledig op de server van de Rabobank plaatsvindt, zijn uw creditcardgegevens maximaal beveiligd. Nadat u "Creditcard" als betaalmethode heeft gekozen, wordt u automatisch verbonden met de server van de Rabobank. Na uw toestemming wordt het bedrag via uw credit card betaald.

Openingstijden

Welkom bij Piano Select

MAATREGELEN CORONAVIRUS
Ook in deze periode helpen wij u graag in uw zoektocht naar een piano of vleugel van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld via productvideo's of videoverbinding. Zo kunnen we u informeren waar u als klant op moet letten bij het aanschaffen van een instrument, en delen wij onze passie voor het werk wat wij doen. Lees hier onze maatregelen en mogelijkheden inzake het coronavirus. 

Aanbieding tijdens de Lockdown-periode:
Uw pianogeluid uitzetten, en op uw akoestische piano met een hoofdtelefoon spelen? Dat is mogelijk met een Silent Systeem! Geen geluidsoverlast voor uw huisgenoten en buren, en ideaal als u ongestoord voor uzelf wilt oefenen met behoud van uw akoestische speelgevoel.

Voor klanten binnen 25 km van onze showroom bieden wij 10% korting op de Genio Silentsystemen, en rekenen wij geen reis- en inbouwkosten. Wilt u weten of een Silent Systeem geschikt is voor uw piano? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

maandag open op afspraak c.q. stemafspraken
dinsdag 10.30 - 17.00 uur
woensdag 10.30 - 17.00 uur
donderdag   open op afspraak c.q. stemafspraken
vrijdag 10.30 - 17.00 uur
zaterdag 10.30 - 17.00 uur

Adres & Route

Piano Select
H.A. Lorentzstraat 120
3331EE Zwijndrecht
Zuid-Holland
Tel. 078-6127088

Partners

Piano Select is
gecertificeerd JUPA dealer
Lid JUPA

Dealer Genio Silent Systemen
Genio Silent Systemen dealer